De technologie industriële co.ltd. van het Metaal van Huei Xing van Kuang

Huis > Producten>OEM & ODM voor de Producten van de Hardware>

aluminium nu lip-vormige shell D

De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Nieuw Taipeh
  • Contactpersoon: Mr. Wang
  • Tel.: 886-2-26260222-Ext
  • Fax: 886-2-26250222-Ext
Referentie & Aandeel:

aluminium nu lip-vormige shell D

De Categorie van het product OEM & ODM voor de Producten van de Hardware,De Producten van de Verwerking van de pers,Metalen & Metaal Products/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 10000 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • KHX
  • aluminium
  • 01/06/2022

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

aluminium nu lip-vormige shell D
*Specification ψ10 mm ~ ψ89 mm 
*Customization: kan volgens klantenbehoeften worden gemaakt
de producten van de *Aluminumuitdrijving
          
  

De technologie industriële co.ltd. van het Metaal van Huei Xing van Kuang is een pionier op het gebied van koude uitdrijvingstechnologie voor aluminiumproducten in Taiwan, en een vroege binnenlandse fabrikant van koude uitdrijvingstechnologie. Het bedrijf heeft een professioneel technisch team en een hoge productietechnologie. Het werkt met autodelen, condensatordelen, de nieuwe batterijen van het energielithium & super condensatoren, aluminium verpakkende producten en andere industrieën samen. Met geavanceerde technologie, bieden het uitstekende ontwerp, en de uitstekende productenKwaliteit klanten de diensten van uitstekende kwaliteit aan.
De technologie industriële co.ltd. die van het Metaal van Huei Xing van Kuang - het concept strikte kwaliteitsbeheersing aanhangen. Uitstekende kwaliteit. Punctuele levering. De op maat gemaakte aangepaste producten van klanten. Welkom om te onderzoeken en opdracht te geven tot. Hoop om verdere samenwerkingskansen met uw bedrijf te hebben en Bedrijfskansen samen tot stand te brengen, om de beste belangen en de winsten van beide partijen te verkrijgen. Om de toekomst samen te creëren. De welvaart van het aandeel!

De Sleutelwoorden van de koper:
Hardware. De producten die van het aluminium, Aluminium, het Stempelen delen, de fles van het Aluminium, de producten van het Aluminium, de producten van de Hardware, de blikken van het Aluminium, de fles van het Aluminium kunnen verwerken, het Stempelen, de delen van de Hardware
Related Category Searches on ttnet.net: