WEIMENG METAL PRODUCTS CO., LTD.

Huis > Producten>De Delen van de Toestellen van de keuken & Accessories/n.e.s.>

Metaal van het de toestellenblad van het huis deel-2

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taoyuan
  • Contactpersoon: Sharon
  • Tel.: 886-3-4783569
  • Fax: 886-3-4783589
Referentie & Aandeel:

Metaal van het de toestellenblad van het huis deel-2

De Categorie van het product De Delen van de Toestellen van de keuken & Accessories/n.e.s.,De stempelende Producten van de Verwerking
De Methode van de verkoop De uitvoer
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Dongguan , Guangdong , China (vasteland)
  • 03/07/2017

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Metaal van het de toestellenblad van het huis deel-2
Toepassing: Assemblage voor oven
Materiaal: 1050 en T0.9+Screws+Rubber
Oppervlaktebehandeling: Zink
De voordelen van de productie: Weimeng heeft eigen vormruimte en de ontwikkeling van de ontwerpafdeling, van de ontwikkeling - vormontwerp - vorm productie - productproductie, de door-treindienst, om door onze eigen manufactory te voltooien. Weimeng in 2001has ging de certificatie ISO9001 over \ 14001, in 2008 de certificatie TS16949, is een gekwalificeerde leverancier van elektronische producten heeft overgegaan.
Materiaal: kan volgens de klantenvraag (ijzer, roestvrij staal, koper, aluminium, siliciumstaal, enz.) worden gemaakt, kan de dikte van het bladmetaal T0.1 ~ T3.5 (het enige rood kan binnen T5.0, volgens productkenmerken worden gedaan) zijn.
Oppervlaktebehandeling: volgens klant heeft de eisen ten aanzien van uitgaande productie, jarenlang' gekwalificeerde leveranciers samengewerkt. Weimeng bezit een verscheidenheid van het testen materiaal, zoals hardheid, filmdikte, zoute nevel en 2.5D - het meetinstrument van de beeldverwerking, enz.… voor kwaliteitsbeheersing.
Land van Herkomst: China Dongguan
 De Sleutelwoorden van de koper:
Het Product die van het huis Delen van Machines, Assemblage, het Stempelen de Producten van de Verwerking, delen van het het bladmetaal van het Huishouden elektronische, het metaal van het Blad het stempelen delen, het Stempelen, het metaalverwerking van het Blad, de productie van de Vorm, het ontwerp van de Vorm maken
Related Category Searches on ttnet.net: