Dynatech Enterprise Ltd.

Huis > Producten>De Ventilators van de ventilatie>

De Ventilator /Vents van de zonneMacht

Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIWAN
 • Stad: TAO YUAN CITY
 • Contactpersoon: Robert Hsieh
 • Tel.: 886-3-2201883
 • Fax: 886-3-2201883
Referentie & Aandeel:

De Ventilator /Vents van de zonneMacht

De Categorie van het product De Ventilators van de ventilatie
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • SVT-015/SVT-015S/SVT-215S
 • SOLATRON
 • verklaar nietig
 • 08/13/2010

Extra Info:

 • TO THE CUSTOMER'S REQUEST
 • EACH SET IN A COLOR BOX

De Specificaties van het product / Eigenschappen

SUNVENT is een nieuwe die doorbraak in technologie, een trekkerventilator door zonlicht wordt aangedreven, omringende lichten, geen batterij, geen elektriciteit noch een andere mens gemaakt tot krachtbron. Geen bedrading, geen stoppen, geen lawaai, en installeerden eens geen bedrijfskosten van om het even welke aard.
Specificaties:
Svt-015 en svt-015S de modellen zijn met concentratorlens hoogste svt-215S, Lo het goed van de profielopening voor de opname en de uitlaatventilatorsNota's van het sloependekgebruik Verwisselbare: Het hoogste deel van svt-015, svt-105S en svt-215S zijn het zelfde als svt-012, svt-102S en svt-212S. Het verschil tussen deze twee modellen is in hun structureel ontwerp, zoals die onder de ventilatorblad wordt verklaard van de Opname en van de uitlaat Dit model SUNVENT met twee ventilatorbladen komt: de opname en de uitlaat, het blad van de opnameventilator worden geëtiketteerde „OPNAME“ om ventilatorblad, eenvoudig trekkracht te ruilen het bestaande blad weg en opnemen/duwen nieuwe. De zorg moet in zo zo het duwen van of het trekken van het ventilatorblad worden genomen om de motorschacht niet te buigen; anders, zouden zijn prestaties in grote trekken beïnvloed worden als u slechts één die opening hebt op uw boot wordt geïnstalleerdw, adviseren wij gebruikend slechts het blad van de uitlaatventilator. Als u veelvoudige openingen hebt, probeer verschillende configuraties van opname en uitlaat om de efficiënte dwarsDekking van de Bodem van de Afsluiting van de stroomventilatie te bereiken: Deze modellen van SUNVENT zijn uitgerust met bodemdekking aan afsluiting van onderaan. Wanneer niet in gebruik, is het raadzaam dat men de ventilatorafzet met bodemdekking behandelt. De Grootte van de Boot van de Gids van de koper: Geadviseerd ventilatorgebruik tot 24 voet: 1 uitlaatopening tot 40 voet: 1 uitlaatopening en 1 opnameopening van 40 voet of groter: 2 Eigenschappen van de uitlaatopening en 1 van de opname openings:
De Procedure van de installatie op glas wordt geïnstalleerdp dat: SUNVENT zou op glasoppervlakte kunnen worden geïnstalleerd. Nochtans, zoveel mogelijk zou het moeten worden geïnstalleerdd onder ogen ziend de zonevenaar. De toebehoren van de installatie zijn inbegrepen in dit pakket, allen u bent enkel een glasslijper wenst. Geïnstalleerd op sloependek/caravandak: Voor het extra bevestigen, neem geen 6 schroeven door de oogjes op; het wordt geadviseerd die van messing worden gemaakt of roestvrije schroeven te gebruiken waar het zoute water geïmpliceerds is. Gebruik geschikte mastiek om het gebied tussen plastic ventilator en de oppervlakte van installatie te verzegelen. Voor installatiedoeleinden, kan een tubulaire uitbreiding gebruik zijn zoals die op het juiste beeld wordt getoond. Geïnstalleerdd op muur: SUNVENT zou geïnstalleerdee untomuren of andere materialen met een dikte kunnen zijn groter dan 40mm (1 & 9/16 duim). Door het oogjestussenvoegsel geen schroef 6 samen met geschikte ruwe stoppen. Gebruik tubulair met een diameter van 116 gesneden vereiste lengte ~ 120mm.
Hoeveelheid per Maand: 1000 PCs.
De Sleutelwoorden van de koper:
ZONNE VENTILATORS, ZONNEOPENINGEN, ZONNE AANGEDREVEN VENTILATORS, DE ZONNE, ZONNEVENTILATOR VAN DE OPENING VAN DE VENTILATOR ZONNE ZONNE AANGEDREVEN ZONNE
Related Category Searches on ttnet.net: