Shenzhen Zhuomao Technology Co., Ltd.

Huis > Producten>Het lassen & het Solderen Equipments/n.e.s.>

De Prijs van de Post van de Herwerking BGA met de Camera zm-R6200 van de Positie CCD van Zhuomao Manufactory

De Categorieën van het product (1)
Info van het contact
 • Land/Gebied:
 • Contactpersoon:
 • Tel.:
 • Fax:
Referentie & Aandeel:

De Prijs van de Post van de Herwerking BGA met de Camera zm-R6200 van de Positie CCD van Zhuomao Manufactory

De Categorie van het product Het lassen & het Solderen Equipments/n.e.s.
De Methode van de verkoop Vervaardiging
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht,Western Union
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Shenzhen , Guangdong , China (vasteland)
 • ZM-R6200
 • Zhuomao
 • verklaar nietig
 • 06/22/2015

Extra Info:

 • Shenzhen/HK
 • Wooden box

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De eigenschappen introduceren
●3 onafhankelijke controleverwarmers
① bovenkant en bodem de verwarmers zijn het hetelucht verwarmen, is de derde verwarmer van IRL het infrarode verwarmen, kunnen de bovenkant en bodemverwarmers PCB van hoger en bodem tezelfdertijd verwarmen. temperatuur nauwkeurigheid binnen ±3℃, zijn er multisegmenten kan tezelfdertijd worden geplaatst; IRL die gebied voorverwarmen is regelbaar volgens wensverzoeken, om PCB gelijk verwarmend te maken.
② het kan de raad en bgaspaanders van PCB tezelfdertijd verwarmen. En de derde verwarmer van IRL kan de raad van PCB van bodem voorverwarmen, om PCB van misvorming tijdens reparatieproces te vermijden. De bovenkant en bodemverwarmers verwarmen onafhankelijk;
③ kies hoog nauwkeurig het type van K dicht-lijnthermokoppel, en PID systeem van de parameters het automatische aanpassing; het kan zeven temperaturenkrommen tonen en miljoenen groepengegevens kunnen door de opslaggelegenheid van U, met de onmiddellijke functie van de krommenanalyse en op elk ogenblik het analyseren van temperatuur worden opgeslagen BGA; de sensor is voor het nauwkeurige temperatuur testen.
●Precise optisch groeperingssysteem
Keur regelbaar CCD kleuren optisch systeem, met een straal binnen spleet goed, gezoem, gezoem uit en micro-pas functies aan, heeft automatische chromatismresolutie en het systeem van de helderheidsaanpassing, vergroot aan 230 X, opzettend nauwkeurigheid binnen ±0.01mm.
●Multi-functie verrichtingssysteem
① Keur hoge definitie mens-machine interface goed, beschikbaar voor het plaatsen van „opstelling“ en „werk“ om foutenmontages te vermijden, identificeert Hoogste verwarmer apparaat en het opzetten hoofd 2 in 1 ontwerp, met automatisch spaanders BGA en de opzettende hoogte, het is van automatische solderende en desoldering functie. het kan 6 segmenten toenemende temperatuur en 6 van de activiteitensegmenten temperatuur plaatsen, en kan de profielen van de de groepentemperatuur van N bewaren. Keurde allerlei pijpen BGA, met omwenteling 360°, gemakkelijk voor installatie goed en de aangepaste vervanging, is beschikbaar;
②V-groef de steun van PCB, met het snelle, geschikte en nauwkeurige plaatsen, kan voor allerlei de raad van PCB passen; De flexibele en verwijderbare universele inrichting heeft beschermende gevolgen en geen schade aan de raad van PCB, geschikt voor allerlei grootte van reparatie BGA.
de functies van de ●Superiorveiligheid
Met de certificatie van Ce; na het desoldering en het solderen, zijn er het alarmeren. wanneer de temperatuur van controle uitgaat; de kring zal automatisch weg aandrijven, is het van de dubbele functie van de over-temperatuurbescherming. De parameter van de temperatuur heeft een wachtwoord van willekeurige veranderingen, met de superieure functies van de veiligheidsbescherming te vermijden, kan de raadscomponenten van PCB en de machine tegen schade bij om het even welke abnormale situatie beschermen.
Hoeveelheid per Maand: 5000
De Manier van de levering - Datum van Levering: 1-3 dagen na betaling
De Sleutelwoorden van de koper:
de post van de bgaherwerking, solderende machine, solderend materiaal
Related Category Searches on ttnet.net: