Lang Co. van de Onderneming Lory, Ltd

1st
Huis > Producten>Vacuüm Equipments/n.e.s.>

De Drogende Machine van de vorst

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Nieuw Taipeh
  • Contactpersoon: Mr. Mark
  • Tel.: 886-2-22691052
  • Fax: 886-2-22691057
Referentie & Aandeel:

De Drogende Machine van de vorst

De Categorie van het product Vacuüm Equipments/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,In het groot,De dienst
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • long-lory
  • 10/11/2018

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De Drogende Machine van de vorst

Inleiding:
De LANGE droger van de Vorst LORYUNISS gebruikt PLC automatisch verrichtingsControlemechanisme, het scherm van de het grote schermkleur, aanraking-type verrichting, digitale vertoningstemperatuur, vacuüm, voltage en steekproeftemperatuur en andere gegevens, terwijl het registreren van de gegevens en de tijd, en kan grafisch worden getoond, kan de gebruiker snel begrijpen of er abnormale situaties die tijdens verrichting voorkomen zijn, en de schakelaar USB kan alle verrichtingsgegevens en beelden downloaden. Het grootste voordeel van dit controlemechanisme is abnormaal wanneer het alarm en de bescherming, wanneer de condensator, de radiatortemperatuur en het vacuüm wanneer waarschuwend, de waarschuwing van de voltageanomalie te hoog zijn, is het vacuüm abnormaal na meer dan 10 minuten en zal automatisch de vacuümpomp sluiten, om ongepaste verrichting en andere factoren zoals materiaal en steekproefschade te verhinderen; De steekproef kan zijn temperatuur afzonderlijk controleren en kan het vriespunt bepalen, zo het bepalende primaire drogen en het secundaire drogen.
 
Het andere belangrijkste punt van de plank-plaat vriesdrogende machine is de vlakheid van de loodsplaat, vooral wanneer de steekproef vloeibaar is, en het contactgebied tussen de steekproef en de loods is vaak de sleutel aan het het drogen succes, hoger de vlakheid van de loodsplaat, kan ervoor zorgen dat de steekproefschijf en de loodsplaat een echt contact hebben, niet toe te schrijven zal zijn aan het hiaat en de ongelijke temperatuursituatie komt voor; andere lange lory van de loodsplaat is +1-stijl ontwerp betekenen, die dat de eerste laag boven de luifelplaat temperatuurcontrole zal zijn, zodat elke laag zelfde voorwaarden, alle soorten te verzekeren ontwerp of bij om het even welke plaats op de zelfde laag.
 
De LANGE drogere Interne het oppoetsen van de Vorst LORY behandeling, de filetverwerking van de holteinterface, gemakkelijk die schoon te maken, en stemt met de GMP vereisten overeen, hoofdzakelijk in geneesmiddel en de biotechnologieindustrie worden gebruikt, en fles verzegeld en de schone ruimtemodellen kunnen kiezen, kunnen Iq/oq- dossier verstrekken.  


1. Zelf-registreert de temperatuur van de plankenplaat, temperatuur, vacuüm, milieutemperatuur, tijd en andere informatie.
2. Het beeld toont het mechanische structuurdiagram, en kan al machine manueel testen en de klepdelen zijn normaal.
3. Een verticale en horizontale het onderzoeksfunctie van het belemmering-en-dalingsverslag die snel binnen duizenden gegevens in seconden kan zoeken.
4. Alle opnamegegevens en beelden kunnen worden gedownload gebruikend USB.
5. Automatische, kan verschillende temperatuur, tijd en vacuümgraad programmeerbaar worden geplaatst.
6. De automatische controle van vacuümgraad kan worden geplaatst.
7. De temperatuur/de druk/het voltage zijn niet normaal om het waarschuwingspunt te plaatsen, zal het overschrijden van het waarschuwingspunt aan het bevriezende stadium terugkeren om de steekproef te beschermen, en automatisch alarm piepen en zal vacuüm breken.
8. De datum en de tijd kunnen worden veranderd, kan de condensator afzonderlijk worden geactiveerd, opgelost ijs, vacuüm en vacuümpomp.
9. Het Slot van het scherm: Het niveau van de gebruiker kan worden bepaald, moet u het wachtwoord ingaan alvorens u de montages en de verrichting kunt veranderen, om te verhinderen anderen 
de verkeerde aanraking.
10. De gegevens van de download kunnen worden bekeken gebruikend Excel.
11. Online (facultatieve) de overdrachtfunctie van het netwerk.De Sleutelwoorden van de koper:
Vacuüm Oven, Vacuümpomp, Chemische Pomp, de ZelfPompen van de Instructie, de Doos van de Handschoen, CentrifugaalPomp, de Ventilator van Wortels, VMECA VacuümTransportband, de Drogende Machine van de Vorst, de Tweezijdige Doos van de Handschoen
Related Category Searches on ttnet.net: