Henan Sinosun Machinery Co., Ltd

Huis > Producten>De Mixers van het asfalt>

Concreet Blok QFT die 9-18 Machine maken

Info van het contact
 • Land/Gebied: China (vasteland)
 • Provincie: Henan
 • Stad: Zhengzhou
 • Contactpersoon: Mrs. jlin jie
 • Tel.: 86-0371-55221415
 • Fax: 86-0371-55221314
Referentie & Aandeel:

Concreet Blok QFT die 9-18 Machine maken

De Categorie van het product De Mixers van het asfalt
De Methode van de verkoop De uitvoer,In het groot,De dienst
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht,Western Union
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • China (vasteland)
 • 20
 • block making machine
 • verklaar nietig
 • 05/16/2013

Extra Info:

 • In containers

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Concreet Blok QFT die 9-18 Machine maken
Korte Inleiding:
De vibrator van de concrete blokmachine keurt de hoge snelheids zware structuur goed, die zeer zijn de dienstleven verlengt. In het programma om concrete blokmachine voor bouwmateriaalinstallatie te kopen, kunnen de investeerders verschillende materiaal aanpassing volgens hun behoefte kiezen.
Het systeem van de Trilling van de concrete blokmachine
Het speciale ontwerp van Trilling + Dubbele trillingsmotoren. Er zijn 4 speciale blokken van de ontwerpopwinding in de trillingsdoos. Zij konden aan verschillende materialen met veranderlijke omvang aangepast worden, vergt het enkel Seconden 0.5~2.5 om de concrete blokkencompactheid volledig te vormen. Het trillingsvakje gebruikt de motoren van de twee frequentiesomzetting (met de veranderlijk-frequentiegouverneur van Schneider ATV) en twee stukken transmissieschachten in de trillingslijst. Dit is speciaal ontwerp in ons bedrijf.
Intelligent PLC Controlemechanisme:
QFT9-18 het concrete blok die machine maken wordt in werking gesteld via visualisatiesysteem, gebruikend het Systeem van de Controle van het Scherm van de Aanraking van controlemechanisme-Siemens van de Geprogrammeerde Logica. Het is gemakkelijker en geschikt te gebruiken. Elektrisch controlesysteem: „domoortype“ programmaverrichting. De kern van het controlesysteem gebruikt het nieuwe internationale niveau van ingevoerd uit industrieel programmeerbaar controlemechanisme (microcomputer), is de functie perfecte, compacte structuur, sterk anti-jamming vermogen en hoge betrouwbaarheid.
Elektro systeem:
De controlebordconfiguratie van de QFT9-18 concrete blokmachine gebruikt het ingevoerde scherm van de interfacevertoning, voor het vormen van van het de productieblok van het machinesmateriaal het proces nauwkeurig automatische controle, is de controleinput ingevoerde componenten, heeft de relevante procedure het met elkaar verbinden of verbindt functie met elkaar, en is uitgerust met de automatische functie van de controletelling
Manualandautomatic:
QFT9-18 de concrete blokmachine keurt geïntegreerdee controlekringen, volledig uitgerust met overeenkomstige de staatsschakelaar van de magnetronreis, handboek, de knoopschakelaars enz., betrouwbare verrichting, geschikte verrichting goed van de functiecontrole en praktisch.
Hoeveelheid per Maand: 200
De Manier van de levering - Datum van Levering: 15
De Sleutelwoorden van de koper:
De Machine van het blok, Blok die Machine, Concreet Blok maken die Machine, de Concrete Machine die van het Blok, Mobiel Blok maken Machine maken
Related Category Searches on ttnet.net: