Zhengzhou Liande CNC Machine Tool Co., Ltd.

Huis > Producten>De Machines van de draaibank>

De professionele CNC Leverancier van de Machine van het Malen van de Brug

Info van het contact
  • Land/Gebied:
  • Contactpersoon:
  • Tel.:
  • Fax:
Referentie & Aandeel:

De professionele CNC Leverancier van de Machine van het Malen van de Brug

De Categorie van het product De Machines van de draaibank
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht,M/T,D/D,Check,D/P sight,Western Union
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1 Stuk USD 599 / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • China (vasteland)
  • 12/27/2016

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De professionele CNC Leverancier van de Machine van het Malen van de Brug
CNC de machine van het brugmalen GMC2330 heeft een structuur van beweegbaar werkstation en vaste straalbrug. Het bed, de lijst, de kolom, de straal en andere basisdelen worden gemaakt van harszand het vormen. De machine keurt het gietijzer met hoge weerstand Van uitstekende kwaliteit HT300 door behandeling met redelijk structuurontwerp, hoge stijfheid, goede flexural weerstand en uitstekende stabiliteit en nauwkeurigheid goed te verouderen.

Het kader van de brug bestaat uit linker en juist kolommen, stralen, bed, enz., en het lagere eind van de kolom wordt vastgemaakt met bed, wordt het hogere eind van de kolom vastgemaakt met straal om een hoge het kaderstructuur van de stijfheidsbrug te vormen.

De algemene lay-out van de machine: de lijst die met motor zich op het bed (de as van X) bewegen, high-power multifunctioneel type die en hoofddia op het straal, het boring en het malen hoofd (de as van Y) boring malen beweegt zich net links en, op en neer (de as van Z). De machine wordt gecontroleerd door het numerieke controlesysteem en X, Y, de asbeweging van Z samen, wordt As gedreven door riemaandrijving (of kan gedreven reductiemiddel ZF en riem, two-speed reductiemiddel kiezen ZF2K250).

De x-as sporen is met staal ineenschuivende plaat die multilayer beschermende dekking, van het y-As het orgaanbeveiliging gidsgebruik met keurige verschijning vergelden, is het beschermende effect goed, duurzaam.
 
CNC van Liande de werktuigmachine is één van het grijze haar voor draaibankzaken en vestigt samenwerkingsverhouding met NSK, HIWIN, FANUC en ander beroemd merk, momenteel hebben wij 4 productenreeksen ontwikkeld: CNC draaibankmachine, verticaal machinaal bewerkend centrum, brug machinaal bewerkend centrum, en Ce van de wieldraaibank bijvoorbeeld, ISO9001 enz., daarnaast, hebben wij een aantal uitvindingsoctrooi.

De Sleutelwoorden van de koper:
CNC de Machine van het Malen van de Brug, CNC de Leverancier van de Machine van het Malen van de Brug
Related Category Searches on ttnet.net: