Shenzhen Raycome Health Technology Co., Ltd

Huis > Producten>De Producten van de Zorg van het haar>

De Kam van de Laser van de Zorg van het Haar van Raycome van de Gezondheidszorg van Ce voor het Gebruik van het Huis (rg-LB01)

Info van het contact
 • Land/Gebied: China (vasteland)
 • Provincie: Guangdong
 • Stad: Shenzhen
 • Contactpersoon: Mrs. Cathy Zhou
 • Tel.: 86-755-26633509
 • Fax: 86-755-26633589
Referentie & Aandeel:

De Kam van de Laser van de Zorg van het Haar van Raycome van de Gezondheidszorg van Ce voor het Gebruik van het Huis (rg-LB01)

De Categorie van het product De Producten van de Zorg van het haar
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Shenzhen , Guangdong , China (vasteland)
 • RG-LB01
 • Raycome
 • CE
 • 07/19/2013

Extra Info:

 • Express
 • box

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Als u over uw haar zich ongerust maakt bent, weten wij u dit - de Kam van de Laser van Raycome HairCare, een technologie van de doorbraaklaser nodig hebt om haarverlies effectief te verminderen en haarhernieuwde groei te bevorderen. De Kam van de Laser van HairCare is de meest geavanceerde die therapie van het laserhaar binnen wereldwijd wordt gebruikt om het dikkere, rijkere en gezondere kijken te maximaliseren en nieuwe kracht te geven haar. Gelijkaardig aan het proces van fotosynthese, vergt ons haar licht. Het licht van de laserkam activeert de verzwakte follikel, die de belangrijkste factor van het verliezen van haar, omloop van het verhogings de lokale bloed is, en algemeen scalp normaliseert. Daarom is de Kam van de Laser zeer efficiënt voor vermindert haarverlies en verbetert haarhernieuwde groei indien correct gebruikt. Zowel die kunnen de man als de vrouw van het laserlicht profiteren door HairCare Laser Kam wordt verstrekt! Specificaties: 1. Model: Rg-LB01 2. LEIDENE media: Halfgeleider & leiden 3. De Golflengte van de laser: 650nm 4. De frequentie van de trilling: 150Hz ± 50Hz 5. De levering van de macht: Aa battery*2 6. De output van de laser: 4mW 7. Omgevingstemperatuur: 5 oC-40 OC 8. Toelaatbare vochtigheid: eigenschappen ≤ 80%: Geen Rendabel Mechanisme van het Ontwerp van het bijwerkings Geschikt & Gemakkelijk Gebruik Klein en Slim: De kam van het Haar HairCare verstrekt bevorderende energie om de verzwakte follikel te activeren in wat wij geloven een hoofdfactor voor het verliezen van haar is. De hypothese achter de laserkam is dat het vascularization en cellulair metabolisme verhoogt. De energie van de laser is aangetoond om de de bloedstroom en omloop in scalp te verhogen. Deze verhoging van bloedstroom is essentieel voor het bevorderen van een gezond haarfollikel. Het haarfollikel heeft nu de bouwstenen en energie van een verzwakte follikel aan de om te zetten die mooi, dik gezond haar gezond en kan produceren. Het verbeterde milieu toen stimuleert het haarfollikel dat gezonder haar produceert en verhindert beurtelings verder haarverlies en bevordert de haarhernieuwde groei. Voorzorgsmaatregelen: Het gebruiken van de laserkam zal vaker geen resultaten verhogen. Bestraal niet de ogen en hun direct het omringen. Uit bereik van kinderen zou moeten worden opgeslagen. Staar niet het laserlicht of het is bezinning van een spiegel-als oppervlakte (aangezien dit als een directe straal op de ogen) kan handelen. Contraindicated in zwangerschap, patiënten met kanker en interne bloeding.
Quantity Per Month: 1, 000pcs
HS Code: 90189090
Delivery Way - Date Of Delivery: 3-5 days
De Sleutelwoorden van de koper:
Gezondheidszorg, haarkam, laserhaar, haar Massager, de Antikam van het haarverlies
Related Category Searches on ttnet.net: