Jean-Modern's Ind. Co., Ltd.

7th
Huis > Producten>Het kappen Supplies/n.e.s.>

JM-82016 de multifunctionele Scalp Machine van de Zorg van het Haar, het Professionele Materiaal van de Zorg van het Haar

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Stad: Taipeh
 • Contactpersoon: Mrs. Jean Tien
 • Tel.: 886-2-25377583
 • Fax: 886-2-25612514
Referentie & Aandeel:

JM-82016 de multifunctionele Scalp Machine van de Zorg van het Haar, het Professionele Materiaal van de Zorg van het Haar

De Categorie van het product Het kappen Supplies/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde: 5 Reeksen
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • China (vasteland)
 • JM-82016
 • 05/05/2016

Extra Info:

 • Yes
 • Yes
 • binnen 45 Days
 • Guangzhou
 • 1 SET/CTN
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

JM-82016 de multifunctionele Scalp Machine van de Zorg van het Haar
Ultrasoon verwijst naar om het even welke geluid of trilling, kan zijn frequentie dan de menselijke era de hoogste drempel van 20KHz horen.
Functie:
Galvanische behandeling
Scalp van de radiofrequentie Behandeling
De ultrasone Behandeling van de Zorg van het Haar
1. Ultrasone Klem
2. Galvanisch & Aan de grond zettend
3. Rf Phototherapy
4. De interface van het gebruik

Multipolar Scalp van rf Kam van de Zorg (met de Rode/Blauwe Therapie van het Foton)
Scalp van de lift huid. Versnel bloedomloop, verhoog zuurstof en verhoogt de de lossingscyclus van het kooldioxideafval, de voedende levering
haar papilla, versterkt haar kweekt de gezonde, langere cyclus van de haargroei.

Rood licht: Hoge lichtende 630nm golflengteleiden, kunnen het bloedsysteem en het lymfatische systeem van de scalp huidMicrocirculatie verbeteren.
Blauw Licht: Hoge lichtende 415nm golflengteleiden, kunnen doden leiden tot besmettingen van de scalp ontstekingsbacil van het acne propaanzuur, de de huidontsteking van de Reparatie., de Galvanische Scalp Schone & Voedende Gietende Kam die (met de Gele/Groene Therapie van het Foton) het Scalp Voedingsmiddel giet.
590nm Gele bevordert phototherapy lymfe en het zenuwstelsel, bevordert het immuunsysteem, verhoogt hun eigen Self-Healing vermogen van scalp, uitbrengt scalp precipitatieverontreiniging van onzuiverheden.
560nm Groene kan phototherapy Remming van de sebaceous klierenafscheiding, aan het probleem van teveel olieachtige scalp kan de vetafscheidingsafscheiding effectief worden onderdrukt.

Wij voeren hoofdzakelijk de recentste projecten van de Schoonheid naar de Salons van de Schoonheid uit en voorzien de verdelers van de Shampoo en de Lotion van de Zorg van het Haar, basisapparaten DIY voor groothandel en allerlei OEM & ODM de diensten.


De Sleutelwoorden van de koper:
De multifunctionele Scalp Leverancier van de Machine van de Zorg van het Haar, de Fabriek van het Instrument van de Zorg van het Haar van de Salon, de Levering van de Zorg van het Haar van het Kappen, de Professionele Fabrikant van het Materiaal van de Salon van het Haar, de Leverancier van de Machine van de Zorg van het Haar van de Zorg van de Porie, het Stileren van het Haar de Levering van het Materiaal, de Professionele Levering van de Machine van de Permanent van de Salon, de Fabriek van de Producten van de Zorg van het Haar, de Leverancier van het Materiaal van de Stoomboot van het Haar, de Levering van de Machine van de Salon van het Haar
Related Category Searches on ttnet.net: