Co. van de Onderneming van de verbinding (Rubber), Ltd

10th
Huis > Producten>De Materialen van het silicone>

Aluminiumhandvat silicone in entrepot

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Nieuw Taipeh
  • Contactpersoon: Mrs. Janice Lee
  • Tel.: 886-2-29048777
  • Fax: 886-2-29032277
Referentie & Aandeel:

Aluminiumhandvat silicone in entrepot

De Categorie van het product De Materialen van het silicone,De Stootkussens van de Heup van het silicone,
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • PET punching foam
  • 09/26/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

 

Het silicium is een rubber in entrepot op metaal dat vaakst voor medische toepassingen in de ziekenhuizen, werkende ruimten en artsenbureaus wordt gebruikt. Zij maken uitstekende handvatten voor medische instrumenten, specifiek voor die gebruikt in chirurgische situaties. Wanneer in entrepot, heeft de vlek waar het metaal en het silicium samenkomen bijna geen risico van verontreiniging omdat geen substantie de barsten kan doordringen.

Wegens zijn extreme weerstand tegen hitte, kan het silicium de regelmatige cycli van de autoclaafsterilisatie weerstaan, wat voor alle opnieuw te gebruiken medische hulpmiddelen noodzakelijk is. Metaal wordt het silicium in entrepot ook gebruikt in bloedanalyse, in medische machines en voor om het even welk gebruik dat een graspable handvat zou vereisen dat ook in contact met menselijke vloeibare of hoge hitte zou moeten kunnen komen.

Rubber het plakkend van het Silicone is niet Gemakkelijk
Co. van de Onderneming van de verbinding (Rubber), Ltd heeft stevige expertise ontwikkeld wanneer het over het plakken van siliconerubber op aluminium en andere substraten komt.  Het rubber van het silicone plakt niet inherent goed op om het even wat - er zijn veel op silicone-gebaseerde smeermiddelen die de gladde aard van de grondstof illustreren.

Onze grondstoffen werden verklaard door UL、 SGS、 RoHS、 FDA、 NFS、 WRAS、 ACS…


 
De Sleutelwoorden van de koper:
Het silicone plakte aluminium, handvat Silicone in entrepot, Silicone in entrepot, Silicone, bonaluminumhandvat van het Silicone, het handvat van het Silicone, de RubberProducten van het Silicone, de Verpakking van het Silicone, de Voeten van het Silicone, de Delen van het Silicone
Related Category Searches on ttnet.net: