Hengshui Shuanglin Rubber Products Co., Ltd.

Huis > Producten>Rubber/n.e.s.>

De rubber Waterbestendige Professionele Verwerking van de Riem

De Categorieën van het product (9)
Info van het contact
 • Land/Gebied:
 • Contactpersoon:
 • Tel.:
 • Fax:
Referentie & Aandeel:

De rubber Waterbestendige Professionele Verwerking van de Riem

De Categorie van het product Rubber/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,Western Union
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
100 Stukken USD 2 / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Hengshui , Hebei , China (vasteland)
 • RW-14
 • RONGWEI
 • ISO9001: 2008
 • 09/05/2016

Extra Info:

 • Tianjin
 • Plastic Bags or According to the Customers
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Wij kunnen diverse specificaties van rubber waterbestendige riem volgens de klantenvereisten verstrekken.
Beschrijving van Rubber Waterbestendige riem:
Ons bedrijf wordt geabsorbeerd in het veroorzaken van Rubber Waterbestendig riemreeks en onderzoek en ontwikkeling. Wij konden diverse Rubber Waterbestendige riemreeksen veroorzaken. En onze producten allen hebben uitstekende kwaliteit.
De rubber Waterbestendige hoge elasticiteit van het riemgebruik om elastische misvorming onder lading te maken. Daardoor, kon het maken stevig verzegelen, en structuurlek en lekkage verhinderen om absorptie te schokken.
Kenmerken van Hydrofiele Rubber Waterbestendige riemstrook:
1. De waterdichte draad van Hydrofiele Rubber Waterbestendige riem wordt gemaakt van hydrofiel rubber, dat zich wanneer het krijgen in aanraking met water, waarbij uitbreidt, de Hydrofiele Rubber Waterbestendige riem wordt toegestaan om in dichter contact te komen dat met het beton, tot een beter waterbestendig riemresultaat leidt.
2. De ongelijk-dikte van Hydrofiele Rubber Waterbestendige riemstructuur wordt goedgekeurd voor de dwarsdoorsnede, die in drie gebieden, namelijk het gebied met hoge weerstand, het waterdichte gebied en het installatiegebied verdeeld is, dat voor eenvormige en redelijke spanning voor alle gedeelten toestaat.
3. De buiten muur van het uitbreidingsgat is vlak, toestaand voor een groter contactgezicht voor vormplaat stevig vast te klemmen op; het installatie gat wordt toegevoegd op het installatiegebied, dat voor het gemakkelijke vastmaken met de naburige versterkingsbars toestaat zonder enige verplaatsing. Op deze wijze, staat het voor gemakkelijke installatie en het betrouwbare plaatsen van de Hydrofiele Rubber Waterbestendige riem toe.
4. Het perfecte verbinden tussen de gegalvaniseerde staalplaat en het beton veroorzaakt betere het waterdicht maken prestaties (één van de eigenschappen van Type hpa-B).
Eigenschappen van de rand Rubber Waterbestendige riem van het Staal:
De secties van de rand Rubber Waterbestendige die riem van het Staal in gebied met hoge weerstand, waterdicht gebied en het installatiegebied kunnen wordt verdeeld ongelijke diktestructuren volgens de unieke functie van elk gebied vergen. Zo elk deel van de secties kan eenvormige en redelijke kracht krijgen. De buitenmuuroppervlakte van de rekinkrimping is vliegtuig, is de bouw van het systeem van de bekistingsomslag geen gemakkelijke dislocatie; De plaat van het staal met extra opzettende gaten en versterkte stijve bevestiging wordt verbonden is geen gemakkelijke verplaatsing die. De goede adhesie tussen gegalvaniseerd staal en beton maakt de waterdichte prestaties beter.
Hoeveelheid per Maand: 50000000m
Patenteer Nr. /Country: 345
HS Code: 40169990
SIC Code: 214
De Manier van de levering - Datum van Levering: binnen 7 dagen
De Sleutelwoorden van de koper:
Rubber Waterstop, Rubber Waterbestendige Riem, het RubberEinde van het Water, Swellable RubberWaterstop, Bouw Waterstop
Related Category Searches on ttnet.net: