BHD GROUP

Huis > Producten>Auto Motor Parts/n.e.s.>

De auto Component van de Motor, Plastic Vorm, het Vormen van de Injectie

Info van het contact
  • Land/Gebied:
  • Contactpersoon:
  • Tel.:
  • Fax:
Referentie & Aandeel:

De auto Component van de Motor, Plastic Vorm, het Vormen van de Injectie

De Categorie van het product Auto Motor Parts/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde: 3000 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Dongguan , Guangdong , China (vasteland)
  • BHD GROUP
  • PLASTIEKEN
  • ISO 9001
  • 04/19/2016

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

 

 


De GROEP van BHD is een nationale particuliere onderneming die op het hoge uitgangspunt, high-tech en de hoge input aandringt. Verzamelt R&D, ontwerp, hoge precisie productie en de technische diensten, kunnen wij precisie plastic vorm makend, injectieafgietsel, nevelolie, serigrafie, assemblage en andere systeemdiensten aanbieden, die Autodelen, de toestellen van het Huis, bureaulevering, mededelingen en UAV, enz. behandelen. Wij zijn reeds benoemde gekwalificeerde leverancier van het gebied van Europa Amerika en vele binnenlandse bekende ondernemingen geworden.
 De GROEP van BHD heeft hoge precisievorm vervaardigend en het materiaal van het injectieafgietsel, omvat hoge precisie CNC, draad-Knipsel, Spiegel EDM, CMM, enz. Wij hebben ongeveer 40 machines die van het injectieafgietsel zich van 30 aan 650tonnes uitstrekken en bijna 30 reeksen zijn boven 100tonnes die allen met volledig automatisch materiaal uitgerust zijn. Ook, zijn er het stofvrije automatische bespuiten 100000 worhshops om allerlei injectieproducten te ontmoeten.
  De GROEP van BHD bezit een ontwerp en projectleidingsteam dat omvat meer dan 30 mensen en meer dan 10 jaar ervaringen op het gebied van grote, complexe geaccumuleerd, hoge en precisievorm die ontwerpen vervaardigen. Verwezenlijkte reeds veel ontwerp van de binnenlandse en in het buitenland hoge precisie plastic vorm en makend taken, zijn meer dan 1000 van de hoge precisie plastic reeksen vorm veroorzaakt.
  Bevestigend het de dienstidee van Klant Orinted en na een uitstekend marketing systeem, kunnen wij pre-sales, verkoop, de naverkoopdiensten de hele tijd aanbieden. 

 

De Sleutelwoorden van de koper:
De Plastic Vorm van de hoge Precisie, het Vormen van de Injectie, de Plastic Vorm van de Hoge Precisie, het Automobiel Plastic Product van de Reeks, de AutoComponent van de Motor
Related Category Searches on ttnet.net: