Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
Huis > Producten>De Filters van de brandstof>

De Filter van de brandstof

De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

De Filter van de brandstof

De Categorie van het product De Filters van de brandstof
De Methode van de verkoop De uitvoer
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
10000 Stukken USD / Stuk
10000 Stukken USD / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • 11/20/2017

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Een brandstoffilter is een filter in de brandstoflijn die van de de schermen uit vuil en roest deeltjes van de brandstof, die in patronen normaal wordt gemaakt die een filtreerpapier bevatten. Zij worden gevonden in de meeste interne verbrandingsmotoren.

De filters van de brandstof dienen een essentiële functie in modern van vandaag, de brandstofsystemen van de strak-tolerantiemotor. De ongefilterde brandstof kan verscheidene soorten verontreiniging bevatten, bijvoorbeeld verfspaanders en vuil dat in de tank terwijl het vullen is geklopt, of roest die door vochtigheid in een staaltank wordt veroorzaakt. Als deze substanties niet worden verwijderd alvorens de brandstof het systeem ingaat, zullen zij snelle slijtage en mislukking van de brandstofpomp en de injecteurs veroorzaken, wegens de schurende actie van de deeltjes op de high-precision componenten die in moderne injectiesystemen worden gebruikt. De filters van de brandstof verbeteren ook prestaties, aangezien de minder verontreinigende stoffen huidig in de brandstof, efficiënter het kunnen worden gebrand.

De filters van de brandstof moeten met regelmatige intervallen worden gehandhaafd. Dit is gewoonlijk een geval om de filter van de brandstoflijn eenvoudig los te maken en het vervangen van het met nieuwe, hoewel sommigen speciaal filters ontwierpen kan vaak worden schoongemaakt en worden opnieuw gebruikt. Als een filter niet regelmatig wordt vervangen kan het worden belemmerd met verontreinigende stoffen en een beperking in de brandstofstroom veroorzaken, veroorzakend een merkbare daling in motorprestaties als motorstrijd om genoeg brandstof te trekken blijven normaal lopend.

Sommige filters, die vooral op dieselmotoren worden gevonden, zijn van een kom-als ontwerp die water op de bodem verzamelen (aangezien het water dichter is dan diesel). Het water kan dan worden afgevoerd door een klep op de bodem van de kom te openen en latend uit loopt het, tot de kom slechts diesel bevat. Vele brandstoffilters bevatten een watersensor aan signaal aan de eenheid van de motorcontrole of rechtstreeks aan de bestuurder (lamp op dashboard) als het water het waarschuwingsniveau bereikt. Het is vooral ongewenst voor water in brandstof om in een systeem van de dieselmotorbrandstof worden getrokken, aangezien het systeem zich op de diesel voor smering van de bewegende delen baseert, en als het water in een bewegend deel krijgt dat constante smering (bijvoorbeeld een injecteursklep) vereist, zal het snel oververhittende en onnodige slijtage veroorzaken. Dit type van filter kan een sensor ook omvatten, die de exploitant zal alarmeren wanneer de filter moet worden afgevoerd. In nabijheid van de dieselfilter zou er een brandstofverwarmer kunnen zijn om het vormen van paraffine (in het geval van lage temperaturen) binnen het filtrerende element te vermijden zich dat de brandstofstroom aan de motor kan tegenhouden.

De Sleutelwoorden van de koper:
De Filters van de brandstof, brandstofreinigingsmachine, de Systemen van de Brandstof, machtsbrandstof, schone brandstof
Related Category Searches on ttnet.net: