Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
Huis > Producten>Automobiel Sensoren>

Onstabiele Sensor

De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

Onstabiele Sensor

De Categorie van het product Automobiel Sensoren
De Methode van de verkoop De uitvoer
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1000 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • prostar
  • 03/11/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Een onstabiele sensor is een elektronisch apparaat dat in een interne verbrandingsmotor wordt gebruikt, zowel benzine als diesel, de positie of de rotatiesnelheid van de trapas te controleren. Deze informatie wordt gebruikt door de systemen van het motorbeheer om de brandstofinjectie of de timing van het ontstekingssysteem en andere motorparameters te controleren. Alvorens de elektronische onstabiele sensoren beschikbaar waren, zou de verdeler manueel aan een timingsteken op benzinemotoren moeten worden aangepast.
De onstabiele sensor kan in combinatie met een gelijkaardige sensor van de nokkenaspositie worden gebruikt om het verband tussen de zuigers en de kleppen in de motor te controleren, die in motoren met veranderlijke kleptiming bijzonder belangrijk is. Deze methode wordt ook gebruikt een viertaktmotor op aanvang „synchroniseren“, toestaand het beheerssysteem om wanneer te weten om de brandstof in te spuiten. Het wordt ook algemeen gebruikt als primaire bron voor de meting van motorsnelheid in revoluties per minuut.
De gemeenschappelijke opzettende plaatsen omvatten de belangrijkste onstabiele katrol, het vliegwiel, de nokkenas of op de trapas zelf. Deze sensor is de 2de belangrijkste sensor in moderne dagmotoren na de sensor van de nokkenaspositie. Wanneer het ontbreekt, is er een waarschijnlijkheid de motor niet, zal beginnen of terwijl het runnen van ‧ zal verwijderen
De Sleutelwoorden van de koper:
DENSO, bosch, ngk, nippon denso, Hitachi, MITSUBA, MOBILETRON
Related Category Searches on ttnet.net: