Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

De Schijf van de koppeling

De Categorie van het product De Platen & de Dekking van de koppeling
De Methode van de verkoop De uitvoer
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1000 Stukken
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • prostar
  • 01/21/2021

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Een koppeling is een mechanisch apparaat dat in dienst neemt en de macht, transmissie, vooral van het drijven van schacht aan gedreven schacht losmaakt.
De koppelingen worden gebruikt wanneer de transmissie van macht of motie of in bedrag of in tijd moet worden gecontroleerd (b.v., elektrische schroevedraaiersgrens hoeveel torsie door gebruik van een koppeling wordt overgebracht; de koppelingen controleren of de auto's motormacht aan de wielen overbrengen).
In de eenvoudigste toepassing, verbinden de koppelingen en maken twee roterende schachten (drijfassen of lijnschachten) los. In deze apparaten, is één schacht typisch in bijlage aan een motor of andere machtseenheid (het drijflid) terwijl de andere schacht (het gedreven lid) outputmacht voor het werk verstrekt. Terwijl typisch de moties in kwestie roterend zijn, zijn de lineaire koppelingen ook mogelijk.
In een torsie-gecontroleerde boor, bijvoorbeeld, wordt één schacht gedreven door een motor en de andere aandrijving een boorklem. De koppeling verbindt de twee schachten zodat kunnen zij samen worden gesloten en rotatie bij de zelfde (bezette) snelheid, samen worden gesloten maar spinnend bij verschillende snelheden (het uitglijden), of worden geopend en spinnend bij verschillende (losgemaakte) snelheden. 
De Sleutelwoorden van de koper:
AISIN, DAIKIN, EXEDY, DE PLAAT VAN DE KOPPELING, KOPPELING, TOYOTA, ISUZU, GMB, VALEO
Related Category Searches on ttnet.net: