Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
Huis > Producten>De Stootkussens van de auto>

De Stootkussens van de auto

De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

De Stootkussens van de auto

De Categorie van het product De Stootkussens van de auto,Het Lichaam van de auto Parts/n.e.s.,Auto Parts/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • prostar
  • 04/17/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

roduct de Beschrijving van de Inhoud:
Het stootkussen is de Amerikaans-Engelse termijn voor het deel van een auto, motorfiets of ander voertuiglichaam die kaders een wiel goed (de stootkussenonderkant). Zijn primair doel is zand, modder, rotsen, vloeistoffen, en andere wegnevel in de lucht door de roterende band worden geworpen te verhinderen. De stootkussens zijn typisch stijf en kunnen door contact met de wegoppervlakte worden beschadigd. In plaats daarvan, worden de flexibele modderkleppen gebruikt dicht bij de grond waar het contact mogelijk kan zijn.
De kleverige materialen zoals modder kunnen de vlotte buitenbandoppervlakte aanhangen, terwijl de vlotte losse voorwerpen zoals stenen kunnen worden tijdelijk ingebed in de loopvlakgroeven aangezien de band de grond verlengt. Deze materialen kunnen van de oppervlakte van de band bij hoge snelheid worden uitgeworpen aangezien de band kinetische energie aan de voorwerpen in bijlage verleent. Voor een voertuig die zich vooruit bewegen, roteert de bovenkant van de band omhoog en voorwaarts, en kan voorwerpen in de lucht bij andere voertuigen of voetgangers voor het voertuig werpen.
In Brits Engels, wordt het stootkussen genoemd de vleugel (dit verwijst gewoonlijk slechts naar de panelen over de voorwielbogen, in moderne auto's, aangezien de achter „stootkussens“ meer een integraal deel van de het lichaamsvorm van de auto zijn). De gelijkwaardige component van een fiets of een motorfiets, of de stijl „van de cyclusvleugel“ van vleugel die aan uitstekende auto's, of over banden op vrachtwagens wordt gepast die niet integraal met de carrosserie is worden, genoemd een spatbord in Groot-Brittannië, aangezien het andere weggebruikers - en in het geval van een fiets of motorfiets, de ruiter eveneens - van modder, en nevel bewaakt, die omhoog door de wielen wordt geworpen.
In het moderne Engelse gebruik van Indiër en van Sri Lankan, wordt de vleugel genoemd een spatbord. Nochtans, schijnt het term spatbord om in gebruik in de V.S. één punt bedragen te hebben. Het Amerikaanse auteursE.B. Wit, in een poging van Harper van Oktober 1940, Auto's, verwijst naar „… spatborden, of „stootkussens“ aangezien de jongere generatie hen roept. “ [1]
In het Duits, is het gekend als Kotflügel (moddervleugel).
De Sleutelwoorden van de koper:
TYG, de Cobra van de Koning, KAP, BUMPER, LICHAAM, Kai Yi
Related Category Searches on ttnet.net: