Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

Lager

De Categorie van het product Automobiel Lagers
De Methode van de verkoop De uitvoer
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • jiuhan
  • 05/25/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Een lager is een machineelement dat relatieve motie aan slechts de gewenste motie, beperkt en wrijving tussen bewegende delen vermindert. Het ontwerp van het lager kan, bijvoorbeeld, vrij lineair verkeer van het bewegende deel of vrije omwenteling rond een vaste as voorzien; of, het kan een motie verhinderen door de vectoren van normale krachten te controleren die op de bewegende delen dragen. De meeste lagers vergemakkelijken de gewenste motie door wrijving te minimaliseren. De lagers zijn ruim geclassificeerd volgens het type van verrichting, de toegestane moties, of aan de richtingen van de ladingen (krachten) die op de delen worden toegepast.
 
De roterende lagers houden roterende componenten zoals schachten of assen binnen mechanische systemen, en brengen as en radiale ladingen uit de bron van de lading over naar de structuur ondersteunend het. De eenvoudigste vorm van lager, het duidelijke lager, bestaat uit een schacht die in een gat roteren. De smering wordt vaak gebruikt om wrijving te verminderen. In het kogellager en rollager, om het glijden wrijving te verhinderen, worden de rollende elementen zoals rollen of ballen met een cirkeldwarsdoorsnede gevestigd tussen de rassen of de dagboeken van de lagerassemblage. Een grote verscheidenheid van het dragen van ontwerpen bestaat om de eisen van de toepassing toe te laten om correct voor maximumefficiency, betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties worden ontmoet.
 
De term die afgeleid uit het te dragen werkwoord „“ „dragen wordt“; [1] een lager die een machineelement zijn dat één deel toestaat om (d.w.z., om te steunen) een andere te dragen. De eenvoudigste lagers zijn lageroppervlakten, die in een deel worden gesneden of worden gevormd, met variërende graden van controle over de vorm, grootte, ruwheid en plaats van de oppervlakte. Andere lagers zijn afzonderlijke apparaten die in een machine of een machinedeel worden geïnstalleerde. De meest verfijnde lagers voor de meest veeleisende toepassingen zijn zeer nauwkeurige apparaten; hun vervaardiging vereist enkele hoogste niveaus van huidige technologie.
De Sleutelwoorden van de koper:
NTN, NSK, KOYO, Drijfas, het LAGER van de KOPPELING, GMB
Related Category Searches on ttnet.net: