Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
Huis > Producten>De Kabels van de controle>

De Kabels van de controle

De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

De Kabels van de controle

De Categorie van het product De Kabels van de controle,Auto Cables/n.e.s.,De Kabels van de koppeling
De Methode van de verkoop De uitvoer,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,D/D
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • 10/28/2021

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Een kabel Bowden (/ˈboʊdən/boh-dən) [1] is een type van flexibele kabel dat mechanische kracht of energie over te brengen door de beweging van een binnenkabel met betrekking tot een holle buitenkabelhuisvesting wordt gebruikt. De huisvesting is over het algemeen van samengestelde bouw, die uit een binnenvoering, een in de lengte onsamendrukbare laag zoals het spiraalvormige winden of een schoof van staaldraad, en het beschermende buiten behandelen bestaan.
De lineaire beweging van de binnenkabel wordt het vaakst gebruikt om een het trekken kracht over te brengen, hoewel de balanskabels populariteit de laatste jaren b.v. als kabels van de toestelverschuiving hebben bereikt. Vele lichte vliegtuigen gebruiken balans bowden kabel voor de gaspedaalcontrole, en hier is het normaal voor het binnenelement om stevige draad, eerder dan een multi-strand kabel te zijn. Gewoonlijk wordt de maatregel getroffen voor het aanpassen van de kabelspanning gebruikend een gealigneerde holle bout (vaak genoemd een „vatregelaar“), die verlengt of de kabelhuisvesting met betrekking tot een vast ankerpunt verkort. Het verlengen van de huisvesting die (de vatregelaar draaien uit) haalt de kabel aan; het verkorten van de huisvesting die (de vatregelaar draaien binnen) maakt de kabel los.
 
 

De Sleutelwoorden van de koper:
De Kabel van de draad, de KABEL van MARIN, Acc Kabel, de Kabel van de Snelheid, de Kabel van Z.o.z., roestvrij staalkabel, barke telegrafeert, koppelingskabel, gaskabel, HCC
Related Category Searches on ttnet.net: