Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Hand Tools/n.e.s.>

Een reeks-ABSF (de Hoge Afsluiting van het Begin van de Hefboom van het Type van Torsie & van de Hoek)

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

Een reeks-ABSF (de Hoge Afsluiting van het Begin van de Hefboom van het Type van Torsie & van de Hoek)

De Categorie van het product Hand Tools/n.e.s.,Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • A-ABSF
 • M&L
 • verklaar nietig
 • CE CERTIFICATE
 • 05/03/2011

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport

De Specificaties van het product / Eigenschappen

1. De Olievrije MotorHigh kwaliteits Olievrije Motor van uitstekende kwaliteit is ons nieuw ontwerp gebruikt onhigh technologic hulpmiddel. Bij het begin houdt de verrichting, thepower van Olievrije motor stal bij het? s topcapability zonder enige olieinjectie, maar de dalingen van de machts ofCurrent motor tot het? s laagste capabilityafter 32 uren die tenzij olie het toevoegen werken. De hightechnologic Olievrije motor verhoogt 60% torsie andkeeps lawaai als standaard74/78dB die operatorand milieu verhindert lawaai te beschadigen en overeenstemt withindustrial geclassificeerde hulpmiddelnorm.
2. De generatie CPK value>1.33With derde patenteerde de koppelings andspecial mechanische structuur van de dwars-wegDOCTORANDUS IN DE EXACTE WETENSCHAPPEN, deze luchtscrewdriveraccords met het meest deviationrequest de Torsie van de de klassenCPK waarde van ISO5393 B (CPK value>1.33). Dit patenteerde één pulseclutchsystem heeft ook de verdiensten van lage trilling (minder Mej. than2.5), lage torsieafwijking (±3%) en brede torquerange.
3. Het duw-begin systemPush-beginsysteem is geschikter en met het karakter van de lowstandardafwijking.
4. Al nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp en comfortgripmaterialThis nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp is 20% lichter thanothermerk. Met de eenheid die het samengestelde ontwerp sharping van het greep meest andbest saldo dat door thermoplastisch elastomeer wordt gemaakt, theA-reeksen bezit het rechte type hulpmiddel beter duurzame, dragen-zichverzet tegen, comfortabele greep en anti-glossyfeatures.
5. De moeilijke situatie van de torsie en van het de torsiebeheer van de Kleur van de de buitenkanttorsie systemThe het de aanpassingsontwerp laten snel gebruiker eitheradjust de torsie of zonder het gebruiken van de torquelocknoot. Om de aanpassing door exploitant te vermijden, verhindert het thisup-aan-de dekkingsontwerp van de datumtorsie gebruiker tochange de torsie bij zal. Ook, met lang-resistingSteel-lang Torque Dekking aangezien de toebehoren (1PC standaarddekking Steeltorque en de kleurenring van 4 PCs) gebruiker een easilyvisible torsie merkend systeem bij een blik voor alle theQ-reeksen rechte type luchthulpmiddelen geven.
6. SpeedinessOperator kan het beetje snel veranderen door bithead te trekken.
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering rechte type Pistoland, afsluiting, kussen, direct, en positiveAir Schroevedraaier, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde andexcellent productiemateriaal en de technologieën die inproducing, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en Lucht DieGrinder. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking oftorque en langere het levenscyclus van motor. Onze kleur torquesystem geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systemat een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om tot het userschoosing de kleur voor elk torsieniveau op lopende band te maken. Als één van de professionele en bekende Hand Toolssupplier, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D.
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na orde

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download HIGH TORQUE-AB

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils, de hulpmiddelen van de Lucht; de hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw bewerken, Pneumatische Schroevedraaiers, machtsschroevedraaiers, lucht dril
Related Category Searches on ttnet.net: