Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Hand Tools/n.e.s.>

Een reeks-ABSF (de Hoge Afsluiting van het Begin van de Hefboom van het Type van Torsie & van de Hoek)

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

Een reeks-ABSF (de Hoge Afsluiting van het Begin van de Hefboom van het Type van Torsie & van de Hoek)

De Categorie van het product Hand Tools/n.e.s.,Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • A-ABSF
 • M&L
 • CE
 • 01/11/2023

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Mijy-LAND verklaart INDUSTRIEEL Co., Ltd plechtig:
1. Het Engelse merk M&L is de enige echte goederen die door TaiwanMIJY-LAND INDUSTRIAL Co., Ltd worden geproduceerd, en al anderen zijn vervalste goederen.
2. Mijy-LAND heeft INDUSTRIEEL Co., Ltd nooit opstelling om het even welk bijkantoor in vasteland China.
 
1. De Olievrije Olievrije Motor Van uitstekende kwaliteit van uitstekende kwaliteit van de Motor is ons nieuw ontwerp dat op hoog technologic hulpmiddel wordt gebruikt. Bij het begin houdt de verrichting, het vermogen van Olievrije motor stal bij het is hoogste vermogen zonder enige olieinjectie, maar de macht van Huidige motordalingen tot het laagste vermogen na 32 uren die tenzij olie het toevoegen is werken. De hoge technologic Olievrije motor verhoogt 60% torsie en houdt lawaai als standaard74/78dB die exploitant en milieu lawaai het beschadigen en overeenstemming met industriële geclassificeerde hulpmiddelnorm verhindert.
2. CPK value>1.33 met 3de generatie patenteerde de koppeling van de dwars-wegDOCTORANDUS IN DE EXACTE WETENSCHAPPEN en speciale mechanische structuur, de overeenstemming van deze luchtschroevedraaier met van de de klassenCPK waarde van ISO5393 B de afwijkingsverzoek van de Torsie (CPK value>1.33). Dit patenteerde één systeem van de impulskoppeling heeft ook de verdiensten van lage trilling (Mej. minder dan 2.5), lage torsieafwijking (±3%) en brede torsiewaaier.
3. Duw-begin systeem het duw-Begin systeem is geschikter en met laag standaardafwijkingskarakter.
4. Al nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp en comfortgreepmateriaal Dit nieuwe gepatenteerde mechanische ontwerp is 20% aansteker dan ander merk. Met de eenheid die samengestelde greep en beste saldoontwerp sharping dat door thermoplastisch elastomeer wordt gemaakt, bezit het a-Reeksen rechte type hulpmiddel beter het duren, dragen-zichverzet tegen, comfortabele greep en anti-glanzende eigenschappen.
5. De moeilijke situatie van de torsie en het systeem van het de torsiebeheer van de Kleur het de aanpassingsontwerp van de buitenkanttorsie laten gebruiker of de torsie het gebruiken van de torsieborgmoer snel of zonder aanpassen. Om de aanpassing door exploitant te vermijden, verhindert dit het omhoog-aan-de dekkingsontwerp van de datumtorsie gebruiker om te veranderen de torsie bij zal. Ook, met lang-zichverzet de tegen Dekking van de Torsie van het Staal als toebehoren (1PC standaard de torsiedekking van het Staal en de kleurenring van 4 PCs) geeft gebruiker een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle q-Reeksen rechte type luchthulpmiddelen.
6. De Exploitant van Speediness kan het beetje snel veranderen door de beetjehoofden te trekken.
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D.
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na ordeHet is moeilijk om tussen vals en echt onderscheid te maken. Als u denkt hebt u vervalste producten M&L gekocht, stellen wij voor dat u ons contacteert zodat wij u kunnen helpen bepalen als het product vervalst is.
 
Als u een veronderstelde vervalsing zou willen melden M&L, te verzenden gelieve een e-mail. M&L waardeert uw hulp in het verhinderen van de verspreiding van vervalste goederen.
 

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils
Related Category Searches on ttnet.net: