Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>De Molens van de lucht>

De Molen van de Matrijs van de lucht

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

De Molen van de Matrijs van de lucht

De Categorie van het product De Molens van de lucht,De Schroevedraaiers van de lucht,Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • M&L
 • CE CERTIFICATE
 • 01/11/2023

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Mijy-LAND verklaart INDUSTRIEEL Co., Ltd plechtig:
1. Het Engelse merk M&L is de enige echte goederen die door TaiwanMIJY-LAND INDUSTRIAL Co., Ltd worden geproduceerd, en al anderen zijn vervalste goederen.
2. Mijy-LAND heeft INDUSTRIEEL Co., Ltd nooit opstelling om het even welk bijkantoor in vasteland China.


M&L is altijd geëngageerd aan het ontwerp en vervaardiging die van gas/machtshulpmiddelen geweest, producten vanuit het perspectief van gebruikers plannen, hulpmiddelefficiency met het concept exploitanten berekenen, en precisie, milieubescherming, technologie en kwaliteit de goedkeuren als specificaties. De geproduceerde producten hebben vele octrooien. En gewonnen een aantal toekenning, kunnen de uitstekende pneumatische hulpmiddelen, naast het verbeteren van het werkefficiency, en de kwaliteit van het werk verbeteren. De kleur en de vorm van het gehele hulpmiddel worden gecombineerd met de recentste technologieproducten van ontwerp, verschijning, ergonomie, organisatie, machines en andere ingenieurs. Het is een echte industriële pneumatische schroevedraaier.
 

1. De Olievrije Motor van uitstekende kwaliteit van uitstekende kwaliteit van ml van de Motor Olievrije is ons nieuw ontwerp dat op hoog technologic hulpmiddel wordt gebruikt. Bij het begin houdt de verrichting, het vermogen van Olievrije motor stal bij het is hoogste apability zonder enige olieinjectie, maar de macht van Huidige motordalingen tot het laagste vermogen na 32 uren die tenzij olie het toevoegen is werken. De hoge technologic Olievrije motor met 70dB lawaai verhindert exploitant en milieu lawaai het beschadigen en overeenstemming met industriële geclassificeerde hulpmiddelnorm.
2. De bi-manier klem met uitstekende concentriciteit en laag trillings bi-Manier klemontwerp maakt de greepfunctie krachtiger. En de concentriciteit van klem is binnen 0.05 mm wat de termijn van het slijpsteengebruik uitbreidt en de malende oppervlakteaansteker en de glansmachine maakt. Voorts maakt de uitstekende concentriciteit van ml trilling veel lager dan ander merk.
3. De vriendschappelijke Verrichting de gepatenteerde tweerichtings juiste draai en de verlaten draai het malen functie draait gemakkelijk omwentelingsrichting en verhindert de fonkeling het beschadigen gebruiker, is de verrichting meer veiligheid. Dit vriendschappelijke ontwerp is geschikt voor juist-hander-herstelt één van beiden voor linker-hander-linkerzijde houden werkend zonder het veranderen aan een andere hand.
4. Al nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp en comfortgreepmateriaal Dit nieuwe gepatenteerde mechanische ontwerp is 20% aansteker dan ander merk. En de eenheid die samengestelde greep en beste saldoontwerp gemaakt sharping tot thermoplastisch elastomeer, het g-Reeksen rechte type hulpmiddel bezit beter het duren, dragen-zichverzet tegen, comfortabele greep en anti-glanzende eigenschappen.
5. Het gepatenteerde Horizontale Voorwaartse de knoopontwerp van de Schakelaar en van het Slot Dit gepatenteerde horizontale voorwaartse schakelaarontwerp lastig elimineert om gaspedaal te drukken, de werkende ruimte te verminderen en het achtelooze hefboom drukken te vermijden gepast om op lijst of op vloer te dalen, maakt gebruiker veiliger en geschikt. Voor dit vriendschappelijke ontwerp, kan de gebruiker dit hulpmiddel zonder persschakelaar gemakkelijker ook houden al verrichtingstijd.
6. Met geringe geluidssterkte met uitstekende concentriciteit binnen 0.05 mm van bi-Manier klem, de Trilling en het geluidsniveau (ongeveer 70dB) is veel lager dan ander merk.
7. De lage trilling en de langere gebruikstermijn met de 4 stukkenlagers van uitstekende kwaliteit, ons hulpmiddelgebruik zijn langer dan ander merk; met dit dragende ontwerp, is onze hulpmiddeltrilling ook veel lager dan ander merk.
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na orde
Het is moeilijk om tussen vals en echt onderscheid te maken. Als u denkt hebt u vervalste producten M&L gekocht, stellen wij voor dat u ons contacteert zodat wij u kunnen helpen bepalen als het product vervalst is.
 
Als u een veronderstelde vervalsing zou willen melden M&L, te verzenden gelieve een e-mail. M&L waardeert uw hulp in het verhinderen van de verspreiding van vervalste goederen.
 

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils
Related Category Searches on ttnet.net: