Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>De Molens van de lucht>

De Molen van de Matrijs van de Lucht van het Type van pistool

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

De Molen van de Matrijs van de Lucht van het Type van pistool

De Categorie van het product De Molens van de lucht,De Schroevedraaiers van de lucht,Luchtdrukboren
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • G Series
 • M&L
 • verklaar nietig
 • CE CERTIFICATE
 • 04/29/2011

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport

De Specificaties van het product / Eigenschappen

lucht hulpmiddel: Molen 1 van de Matrijs van de Lucht van het Type van pistool. De Olievrije Motor van uitstekende kwaliteit van uitstekende kwaliteit van ml van de Motor Olievrije is ons nieuw die ontwerp op hoog technologic hulpmiddel wordt gebruikt. Bij het begin houdt de verrichting, het vermogen van Olievrije motor stal bij het? s hoogste vermogen zonder enige olieinjectie, maar de macht van Huidige motordalingen tot het? s laagste vermogen na 32 uren die tenzij olie het toevoegen werken. De hoge technologic Olievrije motor met 70dB lawaai verhindert exploitant en milieu lawaai het beschadigen en overeenstemming met industriële geclassificeerde hulpmiddelnorm.
2. De bi-manier klem met uitstekende concentriciteit en laag trillings bi-Manier klemontwerp maakt de greepfunctie krachtiger. En de concentriciteit van klem is binnen 0.05 mm wat de termijn van het slijpsteengebruik uitbreidt en de malende oppervlakteaansteker en de glansmachine maakt. Voorts maakt de uitstekende concentriciteit van ml trilling veel lager dan ander merk.
3. De vriendschappelijke Verrichting de gepatenteerde tweerichtings juiste draai en de verlaten draai het malen functie draait gemakkelijk omwentelingsrichting en verhindert de fonkeling het beschadigen gebruiker, is de verrichting meer veiligheid. Dit vriendschappelijke ontwerp is geschikt voor juist-hander-herstelt één van beiden voor linker-hander-linkerzijde houden werkend zonder het veranderen aan een andere hand.
4. Al nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp en comfortgreepmateriaal Dit nieuwe gepatenteerde mechanische ontwerp is 20% aansteker dan ander merk. En de eenheid die samengestelde greep en beste saldoontwerp gemaakt sharping tot thermoplastisch elastomeer, het g-Reeksen pistooltype hulpmiddel bezit beter het duren, dragen-zichverzet tegen, comfortabele greep en anti-glanzende eigenschappen.
5. Met geringe geluidssterkte met uitstekende concentriciteit binnen 0.05mm van bi-Manier klem, de Trilling en het geluidsniveau (ongeveer 70dB) is veel lager dan ander merk.
6. De lage trilling en de langere gebruikstermijn met de 4 stukkenlagers van uitstekende kwaliteit, ons hulpmiddelgebruik zijn langer dan ander merk? s; met dit dragende ontwerp, is onze hulpmiddeltrilling ook veel lager dan ander merk? s.
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D.
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na orde

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download OIL FREE TABLE- add pistol items

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils, de hulpmiddelen van de Lucht; de hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw bewerken, Pneumatische Schroevedraaiers, machtsschroevedraaiers, lucht dril
Related Category Searches on ttnet.net: