Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>De Molens van de lucht>

De Molen van de Matrijs van de Lucht van het Type van pistool

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

De Molen van de Matrijs van de Lucht van het Type van pistool

De Categorie van het product De Molens van de lucht,De Schroevedraaiers van de lucht,Luchtdrukboren
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • G Series
 • M&L
 • verklaar nietig
 • CE CERTIFICATE
 • 04/29/2011

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport

De Specificaties van het product / Eigenschappen

lucht hulpmiddel: De Matrijs Grinder1 van de Lucht van het Type van pistool. De Olievrije Olievrije Motor MotorML van uitstekende kwaliteit van uitstekende kwaliteit is ons nieuw ontwerp gebruikt onhigh technologic hulpmiddel. Bij het begin houdt de verrichting, thepower van Olievrije motor stal bij het? s topcapability zonder enige olieinjectie, maar de dalingen van de machts ofCurrent motor tot het? s laagste capabilityafter 32 uren die tenzij olie het toevoegen werken. De hightechnologic Olievrije motor met 70dB lawaaipreventsoperator en milieu van lawaai het beschadigen en accordswith industriële geclassificeerde hulpmiddelnorm.
2. De bi-manier klem met uitstekend concentriciteits en lowvibrationBi-manier klemontwerp maakt de greepfunctie moreforceful. En de concentriciteit van klem is within0.05 mm die de termijn van het slijpsteengebruik en makesthe malende oppervlakteaansteker en glansmachine uitbreidt. Voorts maakt de uitstekende concentriciteit van ml trilling veel lowerthan ander merk.
3. Vriendschappelijke OperationThe patenteerde tweerichtings juiste draai en linkerdraaigrindingfunction draait gemakkelijk omwentelingsrichting en preventsthe is de fonkeling van het beschadigen gebruiker, de verrichting moresafety. Dit vriendschappelijke ontwerp is geschikt voor juist-handereither-herstelt voor linker-hander-linkerzijde houden in werking stellend het withoutchanging aan een andere hand.
4. Al nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp en comfortgripmaterialThis nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp is 20% lichter thanothermerk. En de eenheid die het samengestelde ontwerp van het greep meest andbest saldo gemaakt sharping tot thermoplastisch elastomeer, het type van theG-reeksenpistool hulpmiddel bezit beter duurzame, dragen-zichverzet tegen, comfortabele greep en anti-glossyfeatures.
5. Lage noiseWith uitstekende concentriciteit binnen 0.05mm van Bi -bi-waychuck, de Trilling en geluidsniveau (ongeveer 70dB) ismuch het lager dan ander merk.
6. Lage trilling en langer gebruik termWith de 4 stukkenlagers van uitstekende kwaliteit, ons hulpmiddelgebruik islonger dan ander merk? s; met dit dragende ontwerp, is de ourtooltrilling ook veel lager dan ander merk? s.
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering rechte type Pistoland, afsluiting, kussen, direct, en positiveAir Schroevedraaier, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde andexcellent productiemateriaal en de technologieën die inproducing, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en Lucht DieGrinder. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking oftorque en langere het levenscyclus van motor. Onze kleur torquesystem geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systemat een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om tot het userschoosing de kleur voor elk torsieniveau op lopende band te maken. Als één van de professionele en bekende Hand Toolssupplier, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D.
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na orde

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download OIL FREE TABLE- add pistol items

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils, de hulpmiddelen van de Lucht; de hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw bewerken, Pneumatische Schroevedraaiers, machtsschroevedraaiers, lucht dril
Related Category Searches on ttnet.net: