Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.>

M&L Taiwan Mijyland - begintype van de Duw lucht schroevedraaier-gekko-stijl hard gevalhandvat en antislip

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

M&L Taiwan Mijyland - begintype van de Duw lucht schroevedraaier-gekko-stijl hard gevalhandvat en antislip

De Categorie van het product Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.,De Schroevedraaiers van de lucht
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • A8212PBF~A8662PBF
 • M&L
 • 01/08/2020

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C. K. S airport
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Men heeft gerapporteerd dat knockoff-kopiërt de mijy-Land producten op de markt kunnen worden gezien. Deze knockoffs kijken bijna identiek met onze producten maar zijn in geen geval tot kras met de stijve normen van de authentieke. Om knockoffs te bestrijden, stellen wij u voor de reeks MLQ! Niet alleen handhaaft de reeks MLQ de 10 voordelen van de reeks van T, heeft de reeks MLQ ook het langer leven en betere ontwerpen! Toon uw steun door de periodieke producten te kopen MLQ. Gerenoveerd: Behandeld geleverd met de gekko-stijl, het harde geval, en het antislipontwerp dat handzweet verhindert en comfortabele aanraking, grotere wrijving, en betere luchtdoordringbaarheid evenals antislipkenmerk van zijn gegroeft ontwerp voorziet. Nieuwe functie: Het torsie bevestigende systeem; het jasje van de ijzertorsie verstrekt effectveerkracht en het langere leven en dient als duidelijk onderscheid van knockoffs om de rechten van klanten te beschermen.
Mijy-LAND verklaart INDUSTRIEEL Co., Ltd plechtig:
1. Het Engelse merk M&L is de enige echte die goederen door TaiwanMIJY-LAND INDUSTRIAL Co., Ltd worden geproduceerd, en al anderen zijn vervalste goederen.
2. Mijy-LAND heeft INDUSTRIEEL Co., Ltd nooit opstelling om het even welk bijkantoor in vasteland China.
M&L is altijd geëngageerd aan het ontwerp en vervaardiging die van gas/machtshulpmiddelen geweest, producten vanuit het perspectief van gebruikers plannen, hulpmiddelefficiency met het concept exploitanten berekenen, en precisie, milieubescherming, technologie en kwaliteit de goedkeuren als specificaties. De geproduceerde producten hebben vele octrooien. En gewonnen een aantal toekenning, kunnen de uitstekende pneumatische hulpmiddelen, naast het verbeteren van het werkefficiency, en de kwaliteit van het werk verbeteren. De kleur en de vorm van het gehele hulpmiddel worden gecombineerd met de recentste technologieproducten van ontwerp, verschijning, ergonomie, organisatie, machines en andere ingenieurs. Het is een echte industriële pneumatische schroevedraaier.
 

M&L de luchtschroevedraaier heeft het foolowing van 10 eigenschappen
 
1. Accureacy: M&L voorziet octrooikoppeling van 2% afwijking van torsie, verzekert de beste kwaliteit.
 
2. Economisch: Breed opgezette torsie met velen octrooi en langere het levenscyclus van motor.
 
3. Delicatesse: Combinatie van kunst, ergonomie en mechanische ontwerp.
 
4. Technologie: De speciale mechanische structuur en octrooimotor geeft u trilling met geringe geluidssterkte, lage en hoge nauwkeurigheid.
 
5. Ere: Toekenning „Uitstekend Hulpmiddel“ bij de tentoonstelling van Osaka van Japan 2002.
 
6. Gemakkelijke Verrichting: Speciaal ontwerp van niveau voor gemakkelijke verrichting.
 
7. Comfort: Eenheid die ergonomische ontwerp greep van de „Hoogste Golf“ van de zachte hars het ergonomische, beste saldo sharping en gemakkelijk aan greep. De greep tot dusver tot gemaakt thermophastic elastomeer, het beste materiaal, met goede aanraking en anti-glanzende eigenschap.
 
8. De moeilijke situatiesysteem van de torsie: Om de aanpassing door exploitant te vermijden en gemakkelijk om de torsie door het venster te merken. Dit omhoog-aan-de-datumontwerp liet u of de torsie het gebruiken van de torsieborgmoer snel of zonder aanpassen.
 
9. Speediness: De exploitant kan het beetje door duw snel veranderen de beetjehoofden.
 
10. De torsiesysteem van de kleur: M&L het systeem van de kleurentorsie geeft u en gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen. Keus de kleur voor het niveau van de eashtorsie op uw lopende band wordt gebruikt die.
 
 
Meer Eigenschappen van de Nieuwe Reeks van de Generatie:
 
1. De hoge vrije motor van de performaceolie voor duurzaamheid, betrouwbaarheid & Macht.
 
2. Het gepatenteerde koppelingsontwerp levert betrouwbare nauwkeurigheid met herhaalbare torsiecontrole ±2%.
 
3. Veilige verrichting met verminderd lawaai, trilling en lage torsiereactie.
 
4. 20% Minder Kracht van de Reactie dan het laatst Generatio.
 


Het is moeilijk om tussen vals en echt onderscheid te maken. Als u denkt hebt u vervalste producten M&L gekocht, stellen wij voor dat u ons contacteert zodat wij u kunnen helpen bepalen als het product vervalst is.
 
· Als u een veronderstelde vervalsing zou willen melden M&L, te verzenden gelieve een e-mail. M&L waardeert uw hulp in het verhinderen van de verspreiding van vervalste goederen.
 

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de Molen van de Matrijs van de Lucht, Lucht Dril, Elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, Draadloze Schroevedraaier, Lucht Drils
Related Category Searches on ttnet.net: