Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.>

T reeks-MB/O.E. (de Lucht Nutrunner voor milieu beschermt het begin van de Lucht)

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

T reeks-MB/O.E. (de Lucht Nutrunner voor milieu beschermt het begin van de Lucht)

De Categorie van het product Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.,De Schroevedraaiers van de lucht
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • T-MB/O.E.
 • M&L
 • verklaar nietig
 • 04/29/2011

De Specificaties van het product / Eigenschappen

1.M5 de de havenmontage wordt van het signaal gebruikt voor transmissie van 1) signaal van het Begin van hulpmiddelen, en) het signaal van Einde 2 van torsie. 2.Air beginnen middelen automatisch einde bij torsie vastgestelde waarde en het einde van de luchtlevering van M5 de montage en de motor van de signaalhaven. U moet de luchtlevering tegenhouden om de motoren van de Lucht nutrunner aan de aanvankelijke status terug te stellen, dan zullen de motoren van de Lucht nutrunner wanneer geleverde lucht opnieuw beginnen. 3.Easy het aanpassen het vastmaken torsie door aan te halen of het losmaken van de aanwijzing van de noottorsie. 4.Tighten aan het recht: verhogings torsie. Maak aan de linkerzijde los: de motor van de dalingstorsie 5.Air zal automatisch ophouden wanneer de lading bij de vooraf ingestelde torsie bereikt. 6.The kleurenring? want de torsie leidt en zich identificeert? Het gebruiken van plaatsbeheer.

Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D. Wij verstrekken slechts onze cliënten de beste en kwaliteitsproducten en de diensten. Contacteer nu ons! Wij zijn bereid om elk van uw volumeorden te vullen! Om meer producten gedetailleerde informatie te vinden, gelieve te klikken hier aan onze toonzaal of te contacteer ons nu voor verdere producteninformatie. Onze bekwaamheid zal aan al uw behoeften antwoorden!

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download Air Nut Runner (T-series Air nut runner)

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils, de hulpmiddelen van de Lucht; de hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw bewerken, Pneumatische Schroevedraaiers, machtsschroevedraaiers, lucht dril
Related Category Searches on ttnet.net: