Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.>

De Molen van de Matrijs van de lucht

De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Provincie: TAIPEI HSIEN
  • Stad: Nieuw Taipeh
  • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
  • Tel.: 886-2-22889571
  • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

De Molen van de Matrijs van de lucht

De Categorie van het product Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.,De Molens van de lucht
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • verklaar nietig
  • CE CERTIFICATE
  • 09/15/2011

De Specificaties van het product / Eigenschappen

1. De Olievrije Olievrije Motor MotorML van uitstekende kwaliteit van uitstekende kwaliteit is ons nieuw ontwerp gebruikt onhigh technologic hulpmiddel. Bij het begin houdt de verrichting, thepower van Olievrije motor stal bij het? s topcapability zonder enige olieinjectie, maar de dalingen van de machts ofCurrent motor tot het? s laagste capabilityafter 32 uren die tenzij olie het toevoegen werken. De hightechnologic Olievrije motor met 70dB lawaaipreventsoperator en milieu van lawaai het beschadigen en accordswith industrieel geclassificeerd hulpmiddel standard.2. De bi-manier klem met uitstekend concentriciteits en lowvibrationBi-manier klemontwerp maakt de greepfunctie moreforceful. En de concentriciteit van klem is binnen 0.05mm het gebruikstermijn van de whichextendsslijpsteen en maakt de de grindingsurfaceaansteker en glansmachine. Voorts maakt excellentconcentricity van ml trilling veel lager dan otherbrand.
3. Vriendschappelijke OperationThe patenteerde tweerichtings juiste draai en linkerdraaigrindingfunction draait gemakkelijk omwentelingsrichting en preventsthe is de fonkeling van het beschadigen gebruiker, de verrichting moresafety. Dit vriendschappelijke ontwerp is geschikt voor juist-handereither-herstelt voor linker-hander-linkerzijde houden in werking stellend het withoutchanging aan een andere hand.
4. Al nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp en comfortgripmaterialThis nieuw gepatenteerd mechanisch ontwerp is 20% lichter thanothermerk. En de eenheid die het samengestelde ontwerp van het greep meest andbest saldo gemaakt sharping tot thermoplastisch elastomeer, theG-reeksen recht type hulpmiddel bezit beter duurzame, dragen-zichverzet tegen, comfortabele greep en anti-glossyfeatures.
5. Gepatenteerde Horizontale Voorwaartse designThis van de Schakelaar patenteerden horizontaal voorwaarts eliminatetroublesome schakelaarontwerp om gaspedaal te drukken, theoperating ruimte te verminderen, en daling van achtelooze hefboom de dringende dueto op lijst of op vloer te vermijden, maakt gebruiker tot veiligere andconvenient.
6. Lage noiseWith uitstekende concentriciteit binnen 0.05mm van Bi -bi-waychuck, de Trilling en geluidsniveau (ongeveer 70dB) ismuch het lager dan ander merk.
7. Lage trilling en langer gebruik termWith de 4 stukkenlagers van uitstekende kwaliteit, ons hulpmiddelgebruik islonger dan ander merk? s; met dit dragende ontwerp, is de ourtooltrilling ook veel lager dan ander merk? s.

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download STRAIGHT TYPE DIE GRINDER

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils, de hulpmiddelen van de Lucht; de hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw bewerken, de Schroevedraaiers van de Lucht, machtsschroevedraaiers, schroevedraaier
Related Category Searches on ttnet.net: