Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.>

R reeks-PD (Luchtdrukboor van het Type van Pistool de Directe)

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

R reeks-PD (Luchtdrukboor van het Type van Pistool de Directe)

De Categorie van het product Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.,Luchtdrukboren,Hulpmiddel Parts/n.e.s.
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • R-PD
 • M&L
 • 01/11/2023

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Mijy-LAND verklaart INDUSTRIEEL Co., Ltd plechtig:
1. Het Engelse merk M&L is de enige echte die goederen door TaiwanMIJY-LAND INDUSTRIAL Co., Ltd worden geproduceerd, en al anderen zijn vervalste goederen.
2. Mijy-LAND heeft INDUSTRIEEL Co., Ltd nooit opstelling om het even welk bijkantoor in vasteland China.
 
 
Het r-reeksen hulpmiddel bevat de volgende eigenschappen aangezien de nauwkeurigheid, economisch, de delicatesse, de technologie, het comfort, de gemakkelijke verrichting, het merk van het torsiebeheer enz. M&L gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie voorzien, de beste kwaliteit verzekeren, de breed-waaiertorsie met velen octrooi en langere het levenscyclus van motor ontwerpen. M&L de speciale mechanische structuur en octrooimotor geeft gebruiker trilling met geringe geluidssterkte, lage en hoge nauwkeurigheid. M&L eenheid zacht sharping Hoogste golf“ ergonomisch ontwerp, van de hars ergonomisch greep de „, beste saldo en gemakkelijk aan greep. De greep maakte thermoplastisch elastomeer, het beste materiaal tot dusver, met goede aanraking en anti-glanzend. Voorts pistooltype van het hulpmiddel is de r-Reeks gewicht 25%~44% aansteker dan ander merk.
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D. Wij verstrekken slechts onze cliënten de beste en kwaliteitsproducten en de diensten. Contacteer nu ons! Wij zijn bereid om elk van uw volumeorden te vullen! Om meer producten gedetailleerde informatie te vinden, gelieve te klikken hier aan onze toonzaal of te contacteer ons nu voor verdere producteninformatie. Onze bekwaamheid zal aan al uw behoeften antwoorden!
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na orde

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download

De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils
Related Category Searches on ttnet.net: