Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.>

R reeks-BPN (het Type van Kussen van het Pistool)

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

R reeks-BPN (het Type van Kussen van het Pistool)

De Categorie van het product Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.,De Schroevedraaiers van de lucht
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • R-BPN
 • M&L
 • verklaar nietig
 • 04/28/2011

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport

De Specificaties van het product / Eigenschappen

De Schroevedraaier van de lucht: 1. Normen: . Het aanhalen Torsie: van 0.1 tot 9.5Nm. Het Systeem van de Controle van de torsie: wankel het mechanisme van de spoormotie (één impulskoppeling). Gemakkelijk om torsie aan te passen. Het Systeem van de Motor van de lucht: systeem 2 van de afwisselingsschakelaar. Vermogen: . Groter Comfort voor de Exploitant (Ergonomische en Zachte Greep): de nieuwe reeksen van T worden gekenmerkt door uiterst kleine afmetingen, lage gewichten en korte algemene lengten. Gemakkelijke het aanpassen het vastmaken torsie door aan te halen of het losmaken van de aanwijzing van de noottorsie. Haal aan het Recht aan: verhoog torsie. Maak aan de Linkerzijde los: verminder torsie. Lage StandaardAfwijking: alle gecontroleerde bestuurders assembleren tezelfdertijd en controleren de verrichting. Zij waarborgen de hoogste torsienauwkeurigheid (+/- 3% standaardafwijking). De gemakkelijke verandering de draairichting van van de klep omgekeerde (juist/weggegaan) knoop kan worden gedaan. De grote Waaier van de Torsie en het Lage Niveau van de Trilling: nieuw wankelt het mechanisme van de spoormotie toestaat om het lage trillingsniveau en de grote torsiewaaier te verkrijgen. Meer Macht: het nieuwe mechanisme van de afwisselingsmotie verkrijgt meer macht.
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D. Wij verstrekken slechts onze cliënten de beste en kwaliteitsproducten en de diensten. Contacteer nu ons! Wij zijn bereid om elk van uw volumeorden te vullen! Om meer producten gedetailleerde informatie te vinden, gelieve te klikken hier aan onze toonzaal of te contacteer ons nu voor verdere producteninformatie. Onze bekwaamheid zal aan al uw behoeften antwoorden!
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na orde
De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils, de hulpmiddelen van de Lucht; de hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw bewerken, Pneumatische Schroevedraaiers, machtsschroevedraaiers, lucht dril
Related Category Searches on ttnet.net: