Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

R reeks-Lucht Boor

De Categorie van het product Pneumatisch & Lucht Tools/n.e.s.,Hulpmiddel Parts/n.e.s.,Luchtdrukboren
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • R26PD
 • M&L
 • 01/11/2023

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Mijy-LAND verklaart INDUSTRIEEL Co., Ltd plechtig:
1. Het Engelse merk M&L is de enige echte goederen die door TaiwanMIJY-LAND INDUSTRIAL Co., Ltd worden geproduceerd, en al anderen zijn vervalste goederen.
2. Mijy-LAND heeft INDUSTRIEEL Co., Ltd nooit opstelling om het even welk bijkantoor in vasteland China.
 
Met „Hoogste golf“ ontwerp, is de greep van r-Reeksen De Luchtdrukboor makkelijk te gebruiken en greep, die van thermoplastisch elastomeer, het beste materiaal voor grepen tot dusver in de markten wordt gemaakt, met het beste saldoontwerp als goede aanraking en anti-glanzend. Bovendien r-Reeksen M&L pistooltype Is het gewicht van de Luchtdrukboor 25% tot 44% aansteker dan ander merk. Gesteund door verklaard Ce, wordt de r-Reeksen Rechte type Levering van de Luchtdrukboor M&L veroorzaakt met nauwkeurigheid, economisch, delicatesse, technologie, comfort, gemakkelijke verrichting, en torsiebeheer. Gelieve te klikken het rechterkantbeeld om de r-Reeksen Rechte type De specificatielijst van de Luchtdrukboor te zien. Als u andere Hulpmiddelen van de Hand, evenals r-Reeksen Rechte type Luchtdrukboor zoekt, verstrekken wij de Schroevedraaier van de Lucht, de Molen van de Matrijs van de Lucht, Pneumatische Schroevedraaier, ook Elektrische Schroevedraaier, en andere moersleutels. Gelieve te klikken hier aan onze toonzaal of te contacteer ons nu voor verdere producteninformatie! Wij zijn bereid om al uw volumeorden te vullen!
Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D. Wij verstrekken slechts onze cliënten de beste en kwaliteitsproducten en de diensten. Contacteer nu ons! Wij zijn bereid om elk van uw volumeorden te vullen! Om meer producten gedetailleerde informatie te vinden, gelieve te klikken hier aan onze toonzaal of te contacteer ons nu voor verdere producteninformatie. Onze bekwaamheid zal aan al uw behoeften antwoorden!
De Manier van de levering - Datum van Levering: 30 dagen na ordeHet is moeilijk om tussen vals en echt onderscheid te maken. Als u denkt hebt u vervalste producten M&L gekocht, stellen wij voor dat u ons contacteert zodat wij u kunnen helpen bepalen als het product vervalst is.
 
Als u een veronderstelde vervalsing zou willen melden M&L, te verzenden gelieve een e-mail. M&L waardeert uw hulp in het verhinderen van de verspreiding van vervalste goederen.
 
De Sleutelwoorden van de koper:
De Molens van de lucht, de Molen van de Lucht, de molen van de luchtmatrijs, lucht dril, elektrische Schroevedraaier, Schroevedraaier, de Schroevedraaiers van de Lucht, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils
Related Category Searches on ttnet.net: