Jiu Han Enterprise Co., Ltd.

9th
Huis > Producten>>

De Meter van het niveau

De Categorieën van het product (128)
Meer Categorieën Verzorger Categorieën
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Contactpersoon: Mr. Jason Wu
  • Tel.: 886-6-2602755-9
  • Fax: 886-6-2686564
Referentie & Aandeel:

De Meter van het niveau

De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht
Minimum Orde De bestelwagen DE eenheid van DE Prijs
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
1000 Stukken USD / Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

  • Taiwan
  • prostar
  • 05/26/2020

Extra Info:

  • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

steenhouwers, metselaars, andere bouwvakkenarbeiders, landmeters, molenmakers en andere metaalarbeiders, en in wat fotografisch of videographic werk.
De vroege waterpassen hadden zeer lichtjes gebogen glasflesjes met constante binnendiameter op elk het bekijken punt. Deze flesjes worden onvolledig gevuld met een vloeistof, gewoonlijk een gekleurde geest of alcohol, die een bel in de buis een verlaten. Zij hebben een lichte stijgende kromme, zodat de bel natuurlijk in het centrum, het hoogste punt rust. Bij lichte neigingen reist de bel vanaf de duidelijke centrumpositie. Waar een waterpas ook moet bruikbaar zijn ondersteboven of op zijn kant, wordt de gebogen constant-diameterbuis vervangen door uncurved tonvormige buis met een lichtjes grotere diameter in zijn midden.
De alcoholen zoals ethylalcohol worden vaak gebruikt eerder dan water. De alcoholen hebben lage viscositeit en oppervlaktespanning, die de bel toestaat om de buis snel te reizen en nauwkeurig met minimale interferentie met de glasoppervlakte te regelen. De alcoholen hebben ook een veel bredere vloeibare temperatuurwaaier, en zullen niet het flesje breken aangezien het water wegens ijsuitbreiding kon. Een kleurstof zoals fluoresceïne, typisch geel of groen, kan worden toegevoegd om het zicht van de bel te verhogen.
Een uitbreiding van het waterpas is het bullseyeniveau: een cirkel, platboomd apparaat met de vloeistof onder een lichtjes convex glasgezicht met een cirkel op het centrum. Het dient om een oppervlakte over een vliegtuig te nivelleren, terwijl het tubulaire niveau slechts dit in de richting van de buis doet.
De Sleutelwoorden van de koper:
6X20, Niveau, het Bewerken, 7X26, Heerser, het NIVEAU van het GLAS, ZEER BELANGRIJKE KETTING, bellenhefboom, 15x15x40
Related Category Searches on ttnet.net: