S. E. A. T. Industry Technology Co., Ltd

Huis > Producten>Test Equipments/n.e.s.>

Materiaal van de Test & van de Inspectie van de Eenheid Interlocker van de reddingsboot het Hydrostatische (GROTE tBS-H1/H1Plus)

Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Stad: Kaohsiung
 • Contactpersoon: Mr. Gary Hsu
 • Tel.: 886-7-3712052
 • Fax: 886-7-3719052
Referentie & Aandeel:

Materiaal van de Test & van de Inspectie van de Eenheid Interlocker van de reddingsboot het Hydrostatische (GROTE tBS-H1/H1Plus)

De Categorie van het product Test Equipments/n.e.s.
De Methode van de verkoop Vervaardiging
De Termijn van de betaling T/T,L/C bij Gezicht,Check
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • BIG TBS-H1
 • BIG TBS
 • 09/09/2013

Extra Info:

 • by air or by sea from Kaohsiung port
 • Aluminum case

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Is het mogelijk om reddingsboot Hydrostatische Eenheid zonder versiereddingsboot te inspecteren? De prestaties van de hydrostatische eenheid van de eenheidsKoppeling zijn de eerste factor terwijl versiereddingsboot. Het principe is gebaseerd op de overzees waterdruk om de component binnen de eenheid te duwen zodat de koppeling die (draai het eindeniveau aan open voorwaarde) worden geopend. In feite, kan de reddingsboot aan slechts één kant van het schip worden vrijgegeven, en sommigen van havens verbieden het vrijgeven van reddingsboot. Hoe wij examen de functie van Hydrostatische Eenheid? S.E. ontwierp A.T. Industrial Technology GROTE tbs-H1 is een jong geitje van de simulatietest voor hydrostatische koppelingseenheid. Het kan examen de functie van hydrostatische eenheid zonder versiereddingsboot. Om de veiligheidsfuncties van koppelingseenheid te inspecteren wanneer de reddingsboten het bevrijden niet worden toegestaan. Of alvorens versie, examen te leiden de veiligheidsfuncties van koppelingseenheid. Het houdt volledig het zeeliedenwerk in de veiligheidsvoorwaarde. Vier risico's van hydrostatische koppeling: - Het buitenlandse voorwerp - zal plakte de ingang - Verrotting & Corrosie - op de controlekabel - gebruik Op lange termijn - geplakt zou kunnen worden - Verdeeldheid - van open & dichte voorwaarde in verschillend type om grondig te inspecteren, hebt u een slimme test equipment→ GROTE makkelijk te gebruiken tbs-H1 nodig - - octrooi aangevraagd - is op alle types - verkort uw tijd - sparen uw arbeidskrachten van toepassing - verminder uw uitgave - vermindert het risico - concurreer de naverkoopdienst & garantie de gehele nieuwe manier aan inspectie uw reddingsboot wij ook Code, regels, overeenkomst, regelgeving, cirkels, (Engels/het Chinese) onderzoek verstrekken van het Nieuws.
Quantity Per Month: 50
Delivery Way - Date Of Delivery: up to your location
De Sleutelwoorden van de koper:
Reddingsboot, Koppeling, Test, Inspectie, FPD
Related Category Searches on ttnet.net: