Atics Industrial Corporation

15th
Huis >

Ongeveer ons

De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Taipeh
  • Contactpersoon: Mr. Susan H. Y. Liu
  • Tel.: 886-2-27518507
  • Fax: 886-2-27713447
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
Atics Industrial Corporation
De Informatie van het bedrijf Heeft het Industriële Bedrijf van Atics ritssluitingen en verwante producten sinds 1970 vervaardigd. Met meer dan 40 jaar van ervaring, is Atics een zeer gespecialiseerde ritssluitingsfabrikant met goede reputatie in Taiwan. Met meer dan 34 jaar diepgaande ervaringen in een geïntegreerdb productiesysteem en met het beleid van het maken van en het leveren van hoogste-kwaliteitsritssluitingen. Atics is goed - gekend in de ritssluitingsindustrie als achtenswaardige en betrouwbare fabrikant. Ongeveer 75% van onze ritssluiting is wereldwijd voor de uitvoer, zoals Japan, Spanje, Duitsland, Griekenland, de V.S., S. Afrika, Australië, Italië, het UK, Zweden, Nederland, Polen, Chili, Turkije, India, en Spanje. Atics heeft twee installaties in installatie Taiwan - Taoyuan & hanghwainstallatie, maandelijks met output van ongeveer 10.000.000 meters.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
Main Products Zippers, Plastic Zippers, Invisible Zippers
De Sleutelwoorden van het product De Ritssluitingen van de polyester, Plastiek Gevormde Ritssluitingen, Onzichtbare Ritssluitingen, de Ritssluiting van het Metaal, de Ritssluitingen van het Aluminium, de Ritssluitingen van het Messing, de Antieke Ritssluitingen van het Messing, de Ritssluitingen van het Nikkel, Schuiven AndComponents voor de Assemblage van de Ritssluiting, de Machines van de Ritssluiting en SpartParts voor Machines
Binnen gevestigd 1978
De Certificatie van de normalisatie ISO9001:2000 CERTIFICATE
Exportmarkten Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 5,000,000 ~ 10,000,000
Nr van het Personeel van R&D 50-100
Nr van Totaal Personeel 101 to 500
Merknamen Royalbrand
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Nieuw Product,Concurrerende Prijzen
Types van Installatie & Machines in Fabriek Royalbrand Mintex Co.,Ltd is a very professionalized manufacturer of stretch Nylon Yarn and Textured Polyester Yarn in Taiwan. We have been producing both raw white and dyed yarns for more than tens of years . Our yarns are in consistent good quality and dyed yarns are very accurate in shades with at least 4-degree color fastness and fulfill Oeko-Tex Standard 100 requirements.