Shijiazhuang Boda Plastic Chemical Co., Ltd

Huis >

Ongeveer ons

De informatie doorbladert
Info van het contact
  • Land/Gebied:
  • Contactpersoon:
  • Tel.:
  • Fax:
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
Shijiazhuang Boda Plastic Chemical Co., Ltd
De Informatie van het bedrijf Aangezien één van DE grootste professionele fabrikanten bestelwagen zakken in noord-China, Plastic Chemisch Co. van Shijiazhuang Boda, veroorzaken Ltd zich in het van allerlei pp geweven zakken, zakken zoals BOPP gelamineerde specialiseert, gusseted zakken, zakken kleur 10 gedrukte, kleurenzakken en klepzakken Engelse pp geweven stof bij tubulaire breedte 3501500mm… Onze bovengenoemde producten worden wijd gebruikt voor meststoffen, droog voedsel, suiker, zout, zaden, graangewas, dierenvoer, koffiebonen, gepoederde melk, harsen het plastiek en bouwmaterialen. Gevestigd in 1991, behandelt ons bedrijf een gebied bestelwagen 35.000 vierkantemeters Engels ER zijn meer dan 400 werknemers. Wij bezitten een reeks van geavanceerd het materiaal bestelwagen uitdrijving aan verpakking. Zij zijn 3 reeksen extruders, reeksen 98 cirkelweefgetouwen, reeksen 2 geautomatiseerde hoge snelheid en 10 de bestelwagen DE van dringendemachines flexibele hulp kleuren, reeksen 2 hoge snelheid en 6 de bestelwagen DE kleurengravure van DE drukmachines, vouwen 1 reeks van automatische geplaatste scherpe machine, 1 reeks van hoekplaat matrijzenmachine, reeksen 78 naaimachines die enige steek van dubbele wordt ontmoet steken en 2 reeksen verpakkingsmachines, bestelwagen 3.000 van de matrijzen een geïntegreerdet productlijn tonnen ontmoete een jaarlijkse output metrische vormen. Ondertussen, hebben wij volledig materiaal voor kwaliteit matrijs zodat wij kunnen ervoorzorgen testen dat DE kwaliteit bestelwagen producten strikt overeenkomstig DE eisen bestelwagen DE cliënten is. In 2005, over producten gingen onze de bestelwagen certificatie ISO9001 van DE evaluatie. Klant eerst en DE reputatie eerst „zijn het Principe wij altijd aanhangen van DE „. DE hoogstaande, concurrerende prijs en DE superieure dienst helpen ons eer en het vertrouwen bestelwagen cliënten winnen. 60% van onze producten worden goed uitgevoerd naar Europa, noord-Amerika, zuid-Afrika, zuidoost-Azië Engelse Australië. Bedrijfsverhoudingen van de verheugenons op DE bouw bestelwagen van Wij ontmoette u.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging
Main Products PP Packaging Bags, Case & Bag Stocks, Textile Packaging Products/n.e.s.
De Sleutelwoorden van het product Pp geweven zakken, zakken BOPP, jumbozakken, cementzakken, het weven van pp
Binnen gevestigd 2003
De Certificatie van de normalisatie Registration No.: 130102000004336 Date of Issue: 2003-01-06 Date of Expiry: 2012-12-20 Registered Capital: RMB 3,000,000 View more Company Name: Shijiazhuang Boda Plastic Chemical Co., Ltd. Country/Territory: China (Mainland) Registered Address: South Of Dongduzhuang Village, Xizhaotong Town, Chang'an Dist., Shijiazhuang, Hebei, China (Mainland) Year Established: 2003 Legal Representative/CEO: Sufen Liu Legal Form: Limited Lability Company Issuing Authority:
Het Percentage van de uitvoer 51% - 60%
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Belangrijke Klanten USA,CANADA,SPAIN,CAMEROUN,POTUGAL,ISRAEL,NEW ZEALAND,AUSTRALIA,SOUTH AFRICA
Erkende Partner Sinopec Hengli company
Kapitaal US$ 100,000 ~ 500,000
OEM Van de de matrijzenvan DE Klep bestelwagen van DE Zak van de de bestelwagenBolck DE Workshop bestelwagen van DE Bodem de bestelwagen DE Machine van DE Tekening maken van de bestelwagenDE Hoge van DE Computer van de bestelwagenGravrure van de Machine snelheid van Qiangda DE van DE Druk HOL CirkelWeefgetouw van de Workshop FIBC aan opbrengst binnen gelamineerde zak de Workshop 1600Plastic van Cirkel Geweven het uitdrijven van DE Machine bestelwagen DE Deklaag
ODM het aangepaste bedrijf van zakkenHengli
Het veroorzaken van Type manufacture process
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 100,000 ~ 500,000
Nr van het Personeel van R&D Under 10
Nr van Totaal Personeel 501 to 1000
Nr van Ingenieurs Under 10
De Details van de bank KELLY BANKS
Merknamen KELLY BANKS