Chorng Yuan Inc.

Huis >

Ongeveer ons

Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: NEW TAIPEI CITY
  • Contactpersoon: Nicholas Cheng
  • Tel.: 886-2-82618868
  • Fax: 886-2-82618103
Referentie & Aandeel:
Company Profile
De Informatie van het bedrijf De bestelwagen Chorng van Inc. van Yuan is een exporteur Engelse een fabrikant van reclame, druk, punten Engelse promotie Gevestigde in Taiwan Engels China, 1990. Onze hoofdproducten adverteren inflatables Engelse impulsen, het opblaasbare speelgoed bestelwagenpvc, autoballons Mylar, POP reclamebanners Engelse vlaggen, adverterend raad en aanplakbord, enz. Onlangs moeten onze hoofdzaken nieuwe producten samengekomen onze klanten als OEM/ODM ontwikkelen. Aangezien wij een goede verhouding ontmoet DE fabrieken de Engelse bestelwagen China van bestelwagenTaiwan, zodat wij ook bron hebben gevestigd Engels DE producten van deze markten voor onze klanten als het kopen van agent gekocht.
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,OEM/ODM
De Sleutelwoorden van het product de banners en DE vlaggen, en van DE reclame van DE adverterende raad het aanplakbord, POP, Opblaasbaar Speelgoed, Opblaasbare Boten,… Het helium lnflatablesCold luchten het linflatblesAdvertising Opblaasbaar speelgoed InflatablePVC, adverterend inflatables, autoballons Mylar, heliumballons, blazende impulsen, reuzeballons, modieuze opblaasbare punten, enz.
Binnen gevestigd 1990
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika    
OEM [[]]
ODM [[]]
Nr van Totaal Personeel 101 to 500
Merknamen WENEW, CYI
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Het Ontwerp en het Embleem van de klant zijn Welkom,Concurrerende Prijzen,Aarde-vriendschappelijke Producten,Kleine Aanvaardbare Orde
De Grootte van de fabriek in Vierkante Meters 6000
Nr van Lopende banden 4