Hoofd Pen Ltd.

Huis >

Ongeveer ons

De Categorieën van het product (84)
Info van het contact
  • Land/Gebied: Taiwan
  • Stad: Nieuw Taipeh
  • Contactpersoon: Mr. Philip Wu
  • Tel.: 886-2-29999601
  • Fax: 886-2-29952431
Referentie & Aandeel:
Company Profile
Het Beeld van het bedrijf
  • Hoofd Pen Ltd.
  • Hoofd Pen Ltd.
  • Hoofd Pen Ltd.
De Informatie van het bedrijf Hoofd pen-Ltd. - is a-specialist. fabrikant van het schrijven van instrumenten, en -gekende voor-zijn-distinctieve ontwerpen, kwaliteit-materiaal-en vriendschappelijk dienst-in-Taiwan. Onze product-lijn omvat high-end kristal-pen, de pen van Dames, referenties, kristal-pen-gift-reeks, gepatenteerde kristal-aanraking-pen/naald-pen, oEM-product-en-veel-meer. Onze doelstelling is aan-werk-dicht-met-cliënten ㆍ aan-opvat en-ontwerp a-lijn-van. uitstekende kwaliteit, unieke op-tendens, en - pret gift-voor dame, heer-en-levensstijl. product: De pen van het kristal. De pen van de bevordering. De pen van het metaal. Herdenkings Pen. De pen van het bergkristal. De pen van de propaganda. giften. De pen van juwelen. De pen van de gem. De pen van de gift. Adverterende pen. gift. de daggift van de moeder. Aanwezige Kerstmis. verjaardagsgeschenk. De Giften van het huwelijk. graduatie gift. De pen van Gitrine. Violetkleurige pen. Obsidian de pen van het penAgaat. Gre. Engelse Arenturne. De pen van lapis lazuli. Duidelijk Kwarts. Nam de pen van het Kristal van het Kwarts toe. Onthaal aan orde!
Bedrijfs Type De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,De dienst
Main Products Fashion Gifts, Gifts/n.e.s., Pen Parts
De Sleutelwoorden van het product De pen van het kristal. De pen van de bevordering. Groene Arenturne, de pen van het Metaal. Herdenkings pen. De pen van het agaat., de pen van het Bergkristal. pen reeks. Obsidian pen. Duidelijk Kwarts, pen. De pen van de propaganda. Violetkleurige pen., giften. rol pen. De pen van Gitrine, gift. ballpoint. De Giften van het huwelijk, de pen van Juwelen. de daggift van de moeder, de pen van de Gem. Aanwezige Kerstmis. Nam de pen van Cryst van het Kwarts, de pen van de Gift toe. verjaardagsgeschenk, de pen van de Reclame. graduatie gift. De pen van lapis lazuli.
Binnen gevestigd 2020
Exportmarkten Afrika,Europa,Azië,Midden-Oosten,Noord-Amerika,Oceanië,Midden en Zuid-Amerika
Kapitaal Less than US$ 50,000
Totale Jaarlijkse Verkoop US$ 500,000 ~ 1,000,000
Nr van het Personeel van R&D Under 10
Nr van Totaal Personeel Below 10
Nr van Ingenieurs Under 10
Concurrerende Voordelen Goed en de Controle Van uitstekende kwaliteit,Snelle Levering,Toegelaten OEM,Nieuw Product,Het Ontwerp en het Embleem van de klant zijn Welkom,Concurrerende Prijzen,Pasvorm voor Giften en Premies,Aarde-vriendschappelijke Producten,In een verscheidenheid van Ontwerp,Kleine Aanvaardbare Orde,Toegelaten ODM
Maandelijks Producerend Bedrag 100000