Mijy-land Industrieel Co., Ltd

17th
Huis > Producten>De Schroevedraaiers van de lucht>

T reeks-MPB/O.E. (de Lucht Nutrunner voor Milieu beschermt Duw te beginnen)

De informatie doorbladert
Info van het contact
 • Land/Gebied: Taiwan
 • Provincie: TAIPEI HSIEN
 • Stad: Nieuw Taipeh
 • Contactpersoon: Mr. Tsun-Chang Lee
 • Tel.: 886-2-22889571
 • Fax: 886-2-22889572
Referentie & Aandeel:

T reeks-MPB/O.E. (de Lucht Nutrunner voor Milieu beschermt Duw te beginnen)

De Categorie van het product De Schroevedraaiers van de lucht
De Methode van de verkoop De uitvoer,Vervaardiging,In het groot,OEM/ODM,Kleinhandels
De Termijn van de betaling T/T
Minimum Orde: 1 Stuk
Referentie & Aandeel:

Detail van het product

product kenmerk:

 • Taiwan
 • T-MPB/O.E.
 • M&L
 • CE
 • 01/11/2023

Extra Info:

 • Sea port-Keelung / Air port-C.K.S airport
 • ** (cm)

De Specificaties van het product / Eigenschappen

Mijy-LAND verklaart INDUSTRIEEL Co., Ltd plechtig:
1. Het Engelse merk M&L is de enige echte goederen die door TaiwanMIJY-LAND INDUSTRIAL Co., Ltd worden geproduceerd, en al anderen zijn vervalste goederen.
2. Mijy-LAND heeft INDUSTRIEEL Co., Ltd nooit opstelling om het even welk bijkantoor in vasteland China.
 

T reeks-MPB/O.E. (de Lucht nutrunner voor milieu beschermt Duw te beginnen)
1. M5 wordt de de havenmontage van het Signaal gebruikt voor transmissie van 1) signaal van het Begin van hulpmiddelen, en) het signaal van Einde 2 van torsie. 2. Het duw-aan-begin systeem elimineert lastig om gaspedaal te drukken. 3. Gemakkelijke het aanpassen het vastmaken torsie door aan te halen of het losmaken van de aanwijzing van de noottorsie. 4. Haal aan het recht aan: verhoog torsie. Maak aan de linkerzijde los: verminder torsie 5. De motor van de lucht zal automatisch ophouden wanneer de lading bij de vooraf ingestelde torsie bereikt. 6. De kleurenring? want de torsie leidt en zich identificeert? Het gebruiken van plaatsbeheer. 7. Om gebrekkig van motor te vermijden, te schroeven gelieve vast de hulpmiddelen bij het Sluiten van ruimte wanneer het bevestigen van de motoren van de de nootagent van de Lucht. Opgericht in 1976, is de belangrijkste productenM&L levering Pistool en recht type, afsluiting, kussen, de directe, en positieve Schroevedraaier van de Lucht, boor en moersleutel. Wij hebben het geavanceerde en uitstekende productiemateriaal en de technologieën in het veroorzaken van, als onze hete producten, de Schroevedraaier van de Lucht, Luchtdrukboor, Elektrische Schroevedraaier, Pneumatische Schroevedraaier, en de Molen van de Matrijs van de Lucht. M&L voorziet gepatenteerde koppeling van 3% afwijking van torsie en langere het levenscyclus van motor. Ons systeem van de kleurentorsie geeft gebruikers een gemakkelijk zichtbare torsie merkend systeem bij een blik voor alle r-Reeksen hulpmiddelen om de gebruikers te maken die de kleur voor elk torsieniveau kiezen op lopende band. Als één van de professionele en bekende leverancier van de Hulpmiddelen van de Hand, bezit M&L een voltooide lopende band als assemblage, verpakking, verkoop, reparatie met onze uitstekende Afdeling van R&D. Wij verstrekken slechts onze cliënten de beste en kwaliteitsproducten en de diensten. Contacteer nu ons! Wij zijn bereid om elk van uw volumeorden te vullen! Om meer producten gedetailleerde informatie te vinden, gelieve te klikken hier aan onze toonzaal of te contacteer ons nu voor verdere producteninformatie. Onze bekwaamheid zal aan al uw behoeften antwoorden!
De Manier van de levering - Datum van Levering: De Productietijd van de levering: 30 dagenHet is moeilijk om tussen vals en echt onderscheid te maken. Als u denkt hebt u vervalste producten M&L gekocht, stellen wij voor dat u ons contacteert zodat wij u kunnen helpen bepalen als het product vervalst is.
 
Als u een veronderstelde vervalsing zou willen melden M&L, te verzenden gelieve een e-mail. M&L waardeert uw hulp in het verhinderen van de verspreiding van vervalste goederen.
 

De supplementaire Illustratie van het Product

Het dossier van de download

De Sleutelwoorden van de koper:
Pneumatische Schroevedraaiers, machtsschroevedraaiers, lucht dril, de hulpmiddelen van de Lucht; hulpmiddelen, werktuig, elektrisch hulpmiddel, hardw hulpmiddel, de Schroevedraaier van de Torsie, draadloze schroevedraaier, lucht drils
Related Category Searches on ttnet.net: